PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Banská Bystrica

Bioderma Sensibio AR krém 40ml na citlivú pleť

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

IHNEĎ K ODBERU !!! Veľmi účinný, upokojujúci krém na každodennú starosltivosť, ktorý poskytuje citlivej pokožke trpiacej občasným výskytom výrazných začervení (drsné počasie, emócie, strava, zahriatie...), alebo stálou prítomnosťou začervenaní (malé viditeľné cievy) aktívnu ochranu proti začervenaniam.

• Sensibio AR okamžite upokojuje začervenania a zabraňuje ich zhoršeniu a rozšíreniu.
Patentovaný komplex Rosactiv® pôsobí priamo na faktor zodpovedný za dilatáciu a oslabenie kožných ciev (zdroj stáleho začervenania). Sensibio AR s dlhotrvajúcim účinkom pomáha v boji proti vzniku a zhoršeniu rozptýlených začervenaní.
• “Ultra-upokojujúci” krém na starostlivosť o pokožku Sensibio AR okamžite redukuje začervenanie a pocity pálenia vďaka tomu, že je zmesou mimoriadne upokojujúcich aktívnych zložiek.
• Problémová pokožka so začervenaniami je často tenká, krehká, suchá a citlivá na vonkajšie vplyvy (chlad, teplo, vietor). Účinné obnovovacie a zvlhčujúce aktívne zložky obsiahnuté v prípravku Sensibio AR ju chránia pred vonkajšími vplyvmi.
• Sensibio AR je zložený z vynikajúco tolerovaných aktívnych zložiek, neobsahuje konzervačné látky a farbivá, preto je zárukou vynikajúcej tolerancie.
• Sensibio AR má veľmi príjemnú, ľahkú a neolejovú “krémovú“ textúru, čo zaručuje radostné a optimálne nanášanie..

Doporučená cena 18.60 €

Zdroj obrázku a textu popisu je oficiálna stránka bioderma.com/sk

Produkty objednavam z EU, o dobe dodania sa prosim informujte. Krajina pôvodu je Francúzsko, tam sa predáva rad "Sensibio" pod názvom "Crealine", preto má váš výrobok na obale tento názov, produkty sú samozrejme identické.
  • Značka: BIODERMA
  • Už odpovedalo 24 záujemcov
cena: 15,90 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky