Kristína J. (eureka)

mimibazar.sk/eureka
ID 7447 IČ 40478203
Členstvo DIAMANT
ODKAZ oblasť Bratislava

Preprava osôb

Potrebujete odviezť napríklad na letisko? Alebo kdekoľvek inde? Bývame v Banskej Bystrici a radi vás bezpečne prepravíme kam potrebujete v pohodlnom veľkom osobnom aute Citroen C5. Auto má klimatizáciu, mäkké sedadlá s opierkou, automatické otváranie okien. Na "palubu" si možete zobrať svoju vlastnú obľúbenú hudbu na CD, aby ste sa cítili príjemne. Je možné kdekoľvek zastaviť ak to bude potrebné. Bude pre vás pripravené malé občerstvenie - káva, nealko... Môzem vám poskytnúť až 3 detské sedačky. Nie je problém zobrať aj väčší kočík, všetko sa do kufra zmestí.
Prídeme po vás domov a vysadíme vás tam, kam cestujete, takže nemusíte použiť žiadnu mestskú dopravu.
Jazdíme opatrne, nie rýchlo a čo najbezpečnejšie. Auto má niekoľko airbagov.
Zadné sklá majú fólie a aj clony v lete, takže ani vám ani dieťatku nebude slniečko svietiť do tváre.
Na cene sa dohodneme, všetko záleží od vzdialenosti, ale bežne sa počíta 0,25 eur za kilometer. Nemusíte byť len z BB, je to možné z celého Slovenska a nie je problém ísť aj do zahraničia.
V prípade záujmu ma kontaktujte cez MMB alebo na telefóne 0905 207 611 begin_of_the_skype_highlighting              0905 207 611      end_of_the_skype_highlighting begin_of_the_skype_highlighting              0905 207 611      end_of_the_skype_highlighting.
  • Značka: PREPRAVA
  • Už odpovedali 3 záujemcovia
cena: 0,25 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky