Lucia B. (lucluc)

mimibazar.sk/lucluc
ID 61431
Členstvo ZAFÍR
PREDÁM oblasť RAKÚSKO

OZN - vegan lak na nechty odtieň CHLOE

Použitý tovar k prodeji

V ponuke je vegansky lak na nechty od znacky OZN v odtieni Chloe.
Novy, neotvarany.
Chloé je krásna, sýta, tmavočervená farba s nádychom hnedej. Pri pohľade naň sa človeku nevyhnutne vybavia zrelé bobule. Veľmi elegantné, vhodné na každú príležitosť. Farba, ktorá nikdy nesklame.

Rýchloschnúci lak na nechty OZN v červenohnedej farbe Chloé vyzerá sofistikovane a zároveň zvodne. Poskytuje perfektné krytie a vysokú odolnosť.

Lak obsahuje dva vymeniteľné štetce - úzky a široký, takže si môžete ľubovoľne zvoliť podľa vlastných preferencií alebo podľa typu manikúry. Obsahuje len vysoko kvalitné a netoxické zložky. Laky OZN sú 22 free, neobsahujú formaldehyd, dibutylftalát (DBP), xylén, gáfor, silikón, minerálny olej, acetón a toluén a ďalšie. Obsahujú iba alternatívne rozpúšťadlá a zlúčeniny, ktoré sú biologicky odbúrateľné, nepoškodzujú vaše zdravie ani neznečisťujú životné prostredie. Pre extra starostlivosť o vaše nechty i nechtovú kožičku je lak naviac obohatený o vitamín A, C, E a provitamín B5. 90% použitých ingrediencií pochádza z udržateľných rastlinných surovín, ako je drevo, zemiaky, červená repa, špalda, cukrová trstina, maniok alebo kukurica. Všetky produkty OZN sú 100% vegánske.
  • Značka: OZN
  • Poštovné a balné: 2,80 dop.2tr. EUR
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 8,90 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky