PREDÁM oblasť Poprad

Robotický vysávač Symbo D300B

Použitý tovar k prodeji

Robotický vysávač Symbo D300B - popis od výrobcu.
Robotický vysávač Symbo D300B predstavuje efektívneho pomocníka v domácnosti. Vysávač disponuje dvoma bočnými kefkami určenými pre dôkladné čistenie rohov a tiež protipádovými senzormi, ktoré bránia jeho pádu zo schodov. Zariadenie je schopné pracovať na jedno nabitie až 55 minút s objemom nádoby na prach 200 ml. Okrem toho má aj funkciu mopu - je vybavený špeciálnou antistatickou prachovkou pre efektívnejšie vysávanie, ktorá je súčasťou balenia.

Robotický vysávač Symbo D300B je navrhnutý s myšlienkou na jednoduchú obsluhu a obsahuje len jedno tlačidlo na spustenie. Jeho malé rozmery umožňujú vysávaču zájsť pod väčšinu nábytku. Vďaka štrbinovému, bezkefovému systému sa chlpy a vlasy nezamotávajú na kefe, ale smetie sa hromadia priamo v odpadovej nádobe. Microvláknový filter znižuje prašnosť vzduchu a zabezpečuje čistejšie prostredie.

Vysávač je používaný, ale zachovalý. Mám už nový, tento posúvam. K predaju je vysávač + nabíjačka. Náhradné kefky už nie sú k dispozícii, ani mop - treba si dokúpiť. Nemám už ani pôvodnu krabicu. Povysáva všetko čo má. Všetko ostatné dohľadate na nete.
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 35,00 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky