Lucia B. (lucluc)

mimibazar.sk/lucluc
ID 61431
Členstvo ZAFÍR
PREDÁM oblasť RAKÚSKO

Diego della Palma cierna kajalova ceruzka na oci

Použitý tovar k prodeji

V ponuke je cierna vysuvacia kajalova ceruzka na oci od talianskej znacky Diego della Palma - Khol Kajal.
Nova, nepouzivana, bez krabicky lebo bola sucastou sady, je v ciernom odtieni 01 -0,35g
Khol Kajal od luxusnej značky diegodallapalma je praktická kajalová ceruzka na oči, ktorá vás prekvapí svojou presnou líniou a rýchlosťou aplikácie. Vďaka okamžitému uvoľneniu pigmentu a mäkkej pohodlnej štruktúre veľmi uľahčuje nanášanie. Vhodná aj pre citlivé oči. Získajte prenikavý výraz svojich očí s praktickou kajalovou ceruzkou Khol Kajal od značky diegodallapalma.
O znacke:
Číra esencia talianskej elegancie – to je značka dekoratívnej a ošetrujúcej kozmetiky Diego dalla Palma, ktorá prostredníctvom svojich produktov pomáha zdôrazniť jedinečnosť a osobitý štýl každej ženy. Filozofiou a cieľom tejto talianskej kozmetickej značky je oslobodiť ženy od prevládajúcich štandardov krásy, umožniť im nachádzať kúzlo v nedokonalostiach a tie pretvárať na svoje prednosti.

Značka Diego dalla Palma vo svojich produktoch kombinuje ľahkú textúru, intenzívne pigmentované farby, zvodné vône a najmodernejšie technológie. Či už hľadáte produkty pre výrazný, či pre prirodzený vzhľad, so značkou Diego dalla Palma nikdy nešliapnete vedľa.
  • Rozmery: 0,35g
  • Značka: DIEGO DE LA PALMA
  • Poštovné a balné: 2,50 dop.2 tr. EUR
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 4,50 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky