REZERVÁCIA PREDÁM oblasť Krompachy

TEPLÁ ZIMNÁ BUNDA zn. QUECHUA - 152/158

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Použitý tovar k prodeji

Teplá zimná bunda zn. Quechua, futrovaná, vode a vetruodolná, zapínanie na obojsmerný zips, na rukávoch vnútorné manženty proti vetru a snehu, bočné vrecká s flísovou podšívkou, vnútorné vrecká, kapucka s odnímateľnou kožušinkou, v páse sa dá stiahnuť podľa potreby, vhodná do -15°C. Vonkajší materiál 100% polyester, flísová podšívka 100% polyester.
Veľkosť uvedená XS, sedí aj na dievčenskú 152/158, premerajte: predná dĺžka 72 cm, zadná dĺžka 75 cm, šírka pod pazuchami 47 x 2 cm, rukáv od kapucky 74 cm.
Nová s visačkou.

Táto bunda je špeciálne navrhnutá do najdrsnejšieho zimného počasia: extrémny chlad, sneh, fujavica. Izoláciu zabezpečuje hrubá syntetická výplň, ktorá zachytáva vzduch medzi vláknami. Zips má široký vnútorný ochranný prúžok na ochranu pred studeným vetrom. Tesný lem bundy dopĺňa tento ochranný efekt a zaisťuje pohodlie pri nízkych teplotách. Vonkajší nepremokavý materiál tejto bundy neprepúšťa vodu ani vietor. Kapucňa s odnímateľnou kožušinovou podšívkou, manžety a stojačik zabraňujú vniknutiu chladu. Teplé, hlboké vrecká na ruky s fleecovou podšívkou na ochranu rúk. Vonkajší materiál tejto mimoriadne teplej zimnej bundy má vodeodolný záter. Odolnosť materiálu voči tlaku vody je vyjadrená v mm vodného stĺpca (test podľa normy ISO 811). Čím vyšší tlak, tým je tkanina nepriepustnejšia. Materiál s nepriepustnosťou vody 2 000 mm teda odolá tlaku vodného stĺpca 2 000 mm - to je zhruba ekvivalent dvojhodinovej prietrže mračien. Bunda je vodeodolná vďaka zataveným hlavným švom.
Premyslený dizajn: dve rozparkované vrecká, dve vonkajšie vrecká s chlopňou, vnútorné vrecko so zapínaním, vnútorné vrecko zo sieťoviny, aby bolo všetko po ruke. Dvojcestný zips, čo je veľmi praktické na odvetranie bundy pri turistike a ideálne pri zohnutí alebo sedení. Objem tejto bundy umožňuje obliecť si druhú,
  • Veľkosť: 158
  • Značka: QUECHUA
  • Poštovné a balné: 3,60 EUR
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 27,90 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky