Erika M. (Tutu Sukna)

ID 64752 IČ 50632850
PREDÁM oblasť Bratislava

Tutu sukna s trblierkami tylova rozne farby

Použitý tovar k prodeji

Nová, parádna tutu sukna, trojvrstvová tylová, nariasená, s trblietavými hviezdičkami, v páse na gumičku, poddajná, dá sa nosiť dlhšie obdobie, vhodná aj na balet/tanec, viac farieb na vyber. Aj viac ks skladom, pre skoly a kruzky. MAM ROZNE SUKNE V PONUKE. Univerzalna velkost, sedia na viac velkosti cca od 0 do 9 rokov. Mam aj pre deti aj pre dospele s trblietkami ci bez. V ponuke aj ine druhy a farby, aj sukne na styl dolly. Poslem postou, po dohode mozny osobny odber Bratislava.

V pase je gumicka, ktora sa prisposobi kazdej postavicke.

Sukňa má tri vrstvy, v pase gumu, ktora dobre drzi a povoli.
Premerajte, ale bude sedieť na viac rokov.

Dostupne velkosti:
1. pre teenegerky a dospele: dlzka 40 cm, pas obvod 50 - 100cm, bez trblietok 10€
2. tylova s trblietkami detska 0-9 rokov, velkost UNI, dlzka 30cm, pas obvod 44-85, 6€
3. tylova detska 0-9 rokov velkost UNI, dlzka 29cm, pas obvod 44-80, bez trblietok, 6€

Vhodne na rozne prilezitosti na piatok aj sviatok, na vystupenie, divadlo, pre mazoretky ci bezne nosenie. Aj ako spodnicka. Kontaktujte ma prostrednictvom formulara dole alebo telefonicky.

V inzerate REALNE mnou fotene fotografie, prosim nekopirovat!

Dostupne farby: biela, ruzova, cyklamenova - storuzova, tyrkysova - Elza ladove kralovstvo, mentolova - mint - mentol, cierna, cervena, zlta, tmavozelena, svetlozelena, kralovska modra, fialova, tmavofialova, levandulova - bledofialova, hneda, oranzova.

+ Postovne:

Doplnky:
K suknickam mam aj celenky a kravaty, cena 3eura/ks

Aj ine saty a sukne tutu dolly v ponuke rozne farby a velkosti, ozne dlzky, na styl dolly, tutu, lunicite, mini, midi, maxi na rozne spolocenske udalosti ples, stuzkova, svadba, birmovka, prve svate prijimanie, vianoce, velka noc, oslava, karneval, narodeniny, meniny, maskarny, do divadla aj do opery, pre druzicku sestricky, mama a dcera, na fotenie, narodeniny, oslavu, meniny, na den matiek, vystupenia, tanec, vianocny firemny vecierok,
  • Veľkosť: 134
  • Značka: TUTU SUKNA DOLLY STY
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 6,00 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky