daša m. (sofis)

mimibazar.sk/sofis
ID 128068
Členstvo DIAMANT
PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Žilina

pančuchy s push-up efektom CORSETTO 20/140 den

Nový tovar k prodeji

Jedinečné pančuchové nohavice na zoštíhľovanie bruška Corsetto sú ako mäkký a príjemne obopínajúci korzet na stehná, zadok a boky. Už dávno je známe, že v živote každej ženy sa vyskytnú situácie, keď potrebuje trochu pomôcť k dokonalej postave, ktorá vyzerá krásne pod obtiahnutými šatami. Dobré korekčné pančuchové nohavice dokážu v tejto veci skutočné zázraky - vďaka špeciálnej vystuženej časti začínajúcej nad stehnami elegantne zoštíhľujú a opticky upravia nohy a boky, pričom spodná časť si zachováva nenápadný vzhľad obyčajných elegantných pančuchových nohavíc.

Čo ešte môžu urobiť zoštíhľujúce pančuchy pre vašu postavu? Vhodné tvarovanie zadnej časti umožňuje docieliť efekt nadvihnutia zadku, vďaka čomu má model Corsetto aj push up efekt, ktorý dokonale vytvaruje a zdvihne ženské krivky. Vhodný dizajn a stupňovanie tlaku zaisťujú pohodlie a komfort za každých okolností.

Keď potrebujete rýchly efekt a dokonalý vzhľad pod šaty, ktoré obopínajú telo, pančuchové nohavice Corsetto sa stanú nevyhnutnou súčasťou šatníka každej ženy.
Farba: čierna, visone

Zloženie: 92% polyamid, 8% elastan
Hrúbka: 20/240 DEN
  • Rozmery: Veľkosť: 1/2, 3/4, 5/XL
  • Poštovné a balné: podľa tarify pošty EUR
  • Už odpovedal jeden záujemca
cena: 15,90 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky