daša m. (sofis)

mimibazar.sk/sofis
ID 128068
Členstvo DIAMANT
PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Žilina

stylingová páska na tvarovanie pŕs SECRET TAPE

Nový tovar k prodeji

Secret tape je určená na modeláciu a styling poprsia, podopiera aj tie najväčšie a najťažšie prsia. Za pár minút si vytvarujete „neviditeľnú" podprsenku, ktorá vám umožní nosiť odvážny outfit odhaľujúci hlboký dekolt, či chrbát a zároveň sa v nej cítiť pohodlne.

Páska je vyrobená zo zmesi bavlny a elastanu. Vnútorná strana je pokrytá lepidlom, vďaka ktorému páska dobre priľne k telu. Perfektne sadne na postavu a krásne vytvaruje poprsie. Natiahne sa až o 180 % – rovnako ako ľudská koža. Prirodzená farba je podobná farbe pokožky, vďaka čomu je takmer neviditeľná pod čipkou, sieťovinou a inými priehľadnými tkaninami.

Ideálne k outfitom s hlbokým výstrihom a otvoreným chrbtom. Táto samolepiaca páska na poprsie je dokonalým riešením pre hlboké výstrihy a odhalenie odhaleného chrbta. Pásky je možné použiť aj na tie najnáročnejšie svadobné šaty, spoločenské šaty a iné. Podľa potreby a tvaru výstrihu ho môžeme využiť na mnoho spôsobov.

Predáva sa v 5-metrových rolkách - dosť na mnoho použití. Páska je jednorazová - rolka vystačí (v závislosti od veľkosti poprsia a spôsobu použitia) na 5-15 aplikácií.

Šírka: 5 alebo 10 cm

Dĺžka: 5 m

Zloženie: 95% bavlna, 5% spandex
Farba: čierna, telová
  • Rozmery: Veľkosť: 5 cm, 10 cm
  • Poštovné a balné: podľa tarify pošty EUR
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 12,90 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky