PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Prievidza-Bojnice

Chaga 120želatínových toboliek

Nový tovar k prodeji

Huba Chaga je úžasný výtvor prírody. Huba, ktorá rastie z malej spóry do obrovskej veľkosti, je nasýtená užitočnými látkami vďaka brezovej šťave a rôznym zložkám prítomným v strome, na ktorom sa vyvíja. Čaga obsahuje vo vode rozpustné chromogény, ako aj kyselinu humínovú, polysacharidy, lignín, vlákninu a fytosteroly. Huba pomáha zvyšovať ochranné reakcie organizmu, aktivuje metabolizmus, pôsobí protizápalovo. Čaga je indikovaná pri rakovine žalúdka a pľúc na celkové zlepšenie stavu pacienta.

Čaga sa odporúča užívať pri problémoch s gastrointestinálnym traktom,pri gastritíde a vredoch.Pomáha zmierniť syndróm bolesti,dyspeptické javy,zvyšuje celkový tón čreva a normalizuje jeho prácu.Čaga je jedinečný liek pre starších ľudí.Pomáha aktivovať mozgovú aktivitu,posilniť telo a udržať ho v dobrej kondícii.Antivírusová aktivita huby bola potvrdená ako nástroj,ktorý pomáha telu bojovať proti mnohým chorobám.Ako doplnok stravy napomáha k zlepšeniu funkčného stavu tráviaceho traktu a trávenia pečene.
  • Rozmery: mycélium huby chaga - 200 mg, extrakt z plodnice huby chaga (Inonotus obliquus) (5:1 extrakt zodpovedajúci 400 mg huby chaga) - 80 mg.
  • Veľkosť: 122
  • Značka: RUSKO
  • Poštovné a balné: podľa taríf SlSP EUR
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 29,99 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky