PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Považská Bystrica

Parfumová voda Giordani Gold Good as Gold Woman

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

Oslňte žiarivou krásou – vaša zlatistá aura vás prezradí, kamkoľvek vstúpite. Exkluzívny akord Glow, tvorený oslňujúcimi lupeňmi pomarančovníkových kvetov a vzácnym červeným zlatom - šafranom, prekypuje žiarivou hrejivosťou. Hlboká, originálna a zmyselná vôňa, ktorá umocní vaše kúzlo.
Vrchné tóny jablka a bergamotu okorenené zamatovou príchuťou malín sa postarajú o šťavnatý a iskrivý úvod vône. Zlatisté kvetinové srdce pred vás rozprestrie koberec pomarančovníkových kvetov vpletený spolu s drahocenným šafranom do exkluzívneho akordu Glow. Pretrvávajúce drevité tóny akordu Ambrox®, bohatý olej z pačuli a krémové santalové drevo vytvárajú hĺbku a jemnosť, ktorá vyžaruje hrejivé teplo.
Kategória vône
Orientálna kvetinová vôňa
Tóny
Vrchné tóny: jablko, bergamot, maliny
Srdce: akord Glow tvorený pomarančovníkovými kvetmi a extraktom zo šafranu, ylang ylang
Základ: olej z pačuli, Ambrox®, santalové drevo
Hlavná ingrediencia
akord Glow
Hrejivý. Žiarivý, vzácny. Exkluzívny akord Glow nabitý intenzívnou oslňujúcou krásou znásobí aj vaše kúzlo. Parfumér svetového mena Illias Ermenidis do akordu vložil obľúbené lupienky pomarančovníkových kvetov, ktoré podčiarkuje dôkladne zvolený a nesmierne vzácny extrakt zo šafranu. Toto korenie je nazývané aj "červené zlato” a patrí k tým najvzácnejším druhom korenia na svete. Svojou korenistou arómou šafran vnáša do akordu pomarančovníkových kvetov nepakovateľnú hrejivosť a bohatosť. Tieto dve ingrediencie, známe svojou oslňujúcou nádherou, vám v tejto parfumovej vode vyrozprávajú príbeh absolútneho umenia a kvality.
  • Značka: ORIFLAME
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 16,00 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky