PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť RAKÚSKO

Peace Out Blemish Balm cistiaci balzam 45g

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

V ponuke je cistiaci exfoliacny balzam od americkej znacky Peace Out - Blemish Balm.
Novy, neotvarany, cestovne balenie 45g.
Denný exfoliačný čistiaci balzam na mastnú pleť a pleť so sklonom k ​​škvrnám, ktorý bez námahy odstráni prebytočný maz a nečistoty bez toho, aby odstránil prirodzenú hydratačnú bariéru vašej pleti.
Čistenie s výhodami! Balzam Blemish, vyrobený s ohľadom na mastnú a problematickú pleť, kombinuje fyzikálnu (biodegradovateľná celulóza) a chemickú (kyselina salicylová) exfoliáciu do jedného silného zloženia, ktoré pomáha zjemniť textúru pleti a minimalizovať výskyt pórov, zatiaľ čo ceramidy pomáhajú zabezpečiť, aby pokožka nikdy nezostala neprijemne napnuta. . Jemne zmyje nečistoty a pripraví pokožku tak, aby lepšie absorbovala produkty na boj proti akné, čo z nej robí dokonalý prvý krok vo vašej každodennej starostlivosti o pleť!
Kyselina salicylová
Jemne exfoliuje pokožku a zjemňuje vzhľad pórov.
Kyselina hyalurónová
Zanecháva pokožku hladšiu a pokojnejšiu.
Niacínamid
Forma vitamínu B, ktorá pomáha dosiahnuť rovnomernejší vzhľad pleti.
Komplex 8 aminokyselín
Obohacuje pokožku o hydratačnú bariéru a zanecháva zdravú pleť.
Ceramidy
Podporujte prirodzenú bariéru pokožky.

Ráno a večer na vlhkú pokožku jemne vmasírujte krúživými pohybmi na tvár a krk, najskôr zohrejte prípravok v rukách – vyhnite sa oblasti okolo očí. Dôkladne opláchnite teplou vodou a osušte. Nasledujte sérum, hydratačný krém a spf (AM).
Tip: Pre dosiahnutie najlepších výsledkov odporúčame vmasírovať Blemish Balm do pokožky minimálne 30-60 sekúnd, aby ste získali maximálne prejasňujúce, zjemňujúce a vyživujúce účinky.

Suchšie typy pleti? Stále môžete získať aj vy výhody peelingu! Skúste začleniť Blemish Balm raz denne alebo párkrát týždenne ako peelingový krok vo vašej rut
  • Rozmery: 45g
  • Značka: PEACE OUT
  • Poštovné a balné: 2,80 dop.2 tr. EUR
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 7,90 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky