Jana F. (puco)

mimibazar.sk/tomasmatus
ID 5669 IČ 52157997
Členstvo ZAFÍR
PREDÁM oblasť Banská Bystrica

2 knihy - detektívky

Použitý tovar k prodeji

2 staršie knihy, avšak ani čas neuberá na ich pútavovom čítaní.
1. kniha - Pod názvom Na stope motívu sa skrývajú tri kriminálne romány od troch nemeckých autorov.
Slepá ulička je úspešná kriminálna prvotina Horsta Biedera, ktorý sa doteraz venoval historickým románom. Na základe podozrivej samovraždy mladej, peknej a úspešnej matematičky sa cez pátranie detektívov dostávame do sveta zločinu a finančných podvodov.
Herbert Reinecker je známy najmä ako autor filmových a televíznych scenárov, ale aj napínavých románov. Jeho príbeh Komisár a despota ukazuje zhubnú moc peňazí a drámy, ktoré sa odohrávajú za ligotavými stenami blahobytu.
Peter Weissflog je takisto autorom viacerých filmových a televíznych scenárov. Zamknutá miestnosť je jeho prvý kriminálny román: v zoologickej záhrade umiera za záhadných okolností ošetrovateľ zveri. Polícia privolaná na miesto činu najprv musí zistiť, či vôbec ide o zločin, alebo o nešťastnú náhodu.
2. kniha - MIMOCHODOM: VRAŽDA ide o vraždu penzistu Kruga. Kriminálny radca Adam si nechce komplikovať cestu za politickou kariérou, preto poverí vyšetrovaním prípadu mladého, dosiaľ neúspešného inšpektora, ktorý vďaka svojej dôkladnosti čoskoro objaví „horúcu stopu“...
POSLEDNÝ PRÍPAD vzbudí nečakaná smrť starnúceho staviteľa podozrenie z vraždy, tým skôr, že mal oveľa mladšiu ženu. Vyšetrovateľom sa podarí vypátrať domnelého páchateľa, ale na podnet penzionovaného pracovníka kriminálky nadobudne vyšetrovanie senzačný obrat.
  • Poštovné a balné: 3,60 EUR
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 2,00 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky