PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Prievidza-Bojnice

Selenitový svietnikSRDCE XL

Nový tovar k prodeji

Selenitový svietnik na čajovú sviečku v tvare srdca.Selenit je pomenovaný podľa gréckej bohyne Mesiaca=Seléne.Býva priraďovaný ženám,ako "ich kameň".Je priesvitný s vláknitou štruktúrou a ryhovaným vzorom.Jeho najznámejšie náleziská sú v USA,Mexiku, Rusku,Rakúsku,Poľsku,Maroku...Najbežnejšie je v bielej farbe,ale môže sa vyskytnúť aj v oranžovej,hnedej,modrej či zelenej.Patrí k znameniu Býk.Vibruje so 7mou vyššou korunnou čakrou.Vnáša jas do situácie,otvára spojenie s vyšším vedomím a duchovným sprievodcom.Vvzbudzuje v človeku mier a pokoj,preto je vhodný pre meditáciu a prácu s duchovnom.Najrýdzejší priesvitný biely Selenit je obdarený nadpozemskými vlastnosťami.
Je možné použiť ho na vytvorenie ochrannej mriežky okolo domu,na upokojenie priestoru, kde nemajú zasahovať vonkajšie vplyvy. Vytvára pokojnú a mierumilovnú atmosféru.Tyčinku používame pri čistení aury od cudzích entí,pri preventívnej ochrane voči čomukoľvek,čo by mohlo ovplyvniť myseľ.Narovnáva chrbticu a zvyšuje jej ohybnosť. Chráni pred epileptickými záchvatmi.Neutralizuje pôsobenie ortuti v zubnom amalgáme a vyrovnáva pôsobenie "voľných radikálov".
  • Rozmery: Výška cca 3,5-4cm, šírka cca 8,5-9cm, dĺžka 8-9cm.Lokalita ťažby kameňa: Maroko hmotnosť cca 312g-445g(líši sa kus od kusa),každý je jedinečný spracovaním aj hmotnosťou :-D
  • Veľkosť: XL
  • Značka: MAROKO RUČNÁ PRÁCA
  • Poštovné a balné: podľa NOVÝCH taríf SlovenskejPošty EUR
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 9,99 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky