PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť RAKÚSKO

100% akaciova vlaknina - 500Gr

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

100% akaciova vlaknina - jedna z najlepsie rozpustitelnych vlaknin, je prebioticka a jedina fermentuje v crevach az 48 hod oproti inym vlakninam, vyborna do drinkov, alebo pecenia, je tepelne rezistentna, cize sa moze pridavat aj do kolacov, vareneho jedla...

Ma specialne vlastnosti - nezhustne, je lahko znasatelna na zaludok a ma velmi jemnu chut - je vhodna do pudingov, detskych kasiciek.

Predpokladá sa, že akaciova vláknina vďaka svojmu vysokému obsahu rozpustnej vlákniny pomáha znižovať hladinu cholesterolu, udržuje hladinu cukru v krvi pod kontrolou, chráni pred cukrovkou a pomáha pri liečbe porúch trávenia, ako je syndróm dráždivého čreva (IBS).
Rozpustná vláknina (jeden z hlavných druhov vlákniny v potrave) sa rozpúšťa vo vode a vytvára črevnú látku v črevách.
Okrem toho sa uvádza, že vláknina arabskej gumy potláča chuť do jedla, zmierňuje zápaly čriev, zmierňuje zápchu, zmierňuje hnačky a podporuje úsilie o chudnutie (tým, že vám pomáha zostať dlhší čas plný).
Akaciova vláknina sa tiež považuje za prebiotickú (nestráviteľná zložka potravín v vláknine z potravy, ktorá môže stimulovať rast prospešných baktérií v črevách).
  • Poštovné a balné: VIď podmienky predaja EUR
  • Už odpovedal jeden záujemca
cena: 35,00 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky