PREDÁM oblasť Spišská Nová Ves
-36%

Kamera

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Použitý tovar k prodeji

Predam uplne novú nerozbalenu Outdoorová kamera inSPORTline ActionCam III
Pôvodná cena 146,60€, predam 99€ Alebo dohodou.

Outdoorová kamera inSPORTline ActionCam III je moderné zariadenie ideálne pre všetkých športových nadšencov, ktorí si spomienky na svoje zážitky chcú uchovať aj inde než len vo svojej pamäti. A v maximálnej kvalite. Kameru s LCD 2.0" LTPS displejom možno využiť aj ako fotoaparát s kvalitou snímok 16 megapixelov. Outdoorová kamera inSPORTline ActionCam III nezaberie prakticky žiadne miesto v batohu či inej batožine a jej nízka hmotnosť neovplyvní ani športový výkon. Vďaka tomu je vhodná pri akomkoľvek športe či outdoorovej aktivite. Možno ju pripevniť takmer na akékoľvek miesto a to pomocou niekoľkých špeciálnych držiakov, prípadne popruhov.

Outdoorová kamera inSPORTline ActionCam III vie natáčať v detailnom rozlíšením 4K a má možnosť pripojenia k televízii (monitoru, projektoru) cez HDMI kábel (nie je súčasťou). Z príslušenstva je samozrejmosťou USB kábel (pre prenos dát aj nabíjanie), vodotesné puzdro, lepiace držiaky či držiaky na helmu a bicykel. Vodotesné puzdro dovoľuje natáčať perfektné zábery či fotiť až do hĺbky 30 metrov. Pomocou WiFi pripojenia možno po spárovaní so smartphonom s aplikáciou XDV App získať rad ďalších funkcií, ako je napr. streamovanie práve natáčaného videa.

Technický popis:
objektív: 170° A+ širokouhlý objektív s vysokým rozlíšením
displej: LCD 2.0" LTPS

Video:
nahrávanie videa: 4K pri 30 fps / 2.7km pri 30 fps / 1920* 1080 pri 60 fps / 1920* 1080 pri 30 fps / 1280* 720 pri 120 fps (maximálne možné rozlíšenie videa záleží aj na rýchlosti použitej pamäťovej karty)
formát videa: MP4
formát video kompresie: H.264
režim nahrávania videa: normálne, slučka, Slow Motion (spomalené zábery)
spomalené zábery: 1080 pixelov pri 60 fps, 720 pixelov pri 120 fps
dĺžka
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 64,00 EUR
Pôvodná cena: 99,00 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky