REZERVÁCIA PREDÁM oblasť RAKÚSKO

Ren Clean Skin Brightening Eye Cream ocny krem 15m

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Použitý tovar k prodeji

V ponuke je rozjasnujuci ocny krem od prirodnej britskej znacky REN Clean Skincare Brightening Dark Circle Eye Cream. 15ml
Bezna cena 50€/15ml
Novy, neotvarany s krabickou v praktickom hygienickom baleni s davkovacom.

Rozjasňujúci očný krém Dark Circle od REN redukuje opuchy okolo očí a okamžite poskytuje žiarivú pleť. Krém vyrobený z 95% prírodných zložiek redukuje tmavé kruhy pod očami bez podráždenia pokožky, vďaka čomu je vhodný pre citlivé typy pleti. Extrakt z bazy čiernej neutralizuje voľné radikály, ktoré môžu spôsobiť opuchy a tmavé kruhy pod očami. Glykogén v ňom obsiahnutý zároveň intenzívne hydratuje a robí pokožku pevnejšou a zdravšou.

REN Clean Skincare vyberá iba bioaktívne látky, ktoré sú prospešné pre zdravie pokožky, ako aj zložky, ktoré chránia receptúru a zaisťujú jej potešenie. Výsledkom je čistá a bezpečná starostlivosť o pleť, ktorá neobsahuje toxíny, agresívne alebo kontroverzné chemikálie a potenciálne dráždivé látky.

Okrem toho, spoločnosť REN používa 100 % recyklovateľný plast, ponúka opätovne naplniteľné riešenia a balenie s recyklovaným plastom z oceánov. Preto značka spolupracuje aj s globálnou organizáciou Surfrider pri čistení pláží a oceánov po celom svete.
  • Rozmery: 15ml
  • Značka: REN
  • Poštovné a balné: 2,80 dop.2 tr. EUR
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 14,90 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky