REZERVÁCIA PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť RAKÚSKO

Kiehl´s Midnight Recovery Concentrate 4ml

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

V ponuke je unikatne pletove serum od kultovej znacky Kiehl´- Midnight Recovery Concentrate.
Nove, neotvarane, male balenie na vyskusanie 4ml, bez krabicky, bolo sucastou sady Kiehl´s.
Bezna cena 71€/50ml
Ucinne, 99% prirodny elixir bez parabenov po celu noc regeneruje a spevnuje koznu barieru. Vysledkom je na pohlad mladsia plet po prebudeni. Bohata zmes prirodnych rastlinnych olejov, kde nechyba skvalen, olej z levandule a z kvetu pupalky a komplex esencialnych olejov zlepsuje rovnovahu pleti, stimuluju prirodzenu nocnu regenracnu aktivitu pleti a ponukaju vyrazne kvalitnejsiu plet rano po prebudeni. Tento lahucky, rychlovstrebatelny elixir cez noc efektivne navracia pleti mladistvy vzhlad, co vedie k hebkej a jasnejsej pokozke. Zlozenie obsahuje skvalen, co je lipid rastlinneho povodu, ktoreho struktura sa podoba lipidom koznej bariery, olej z kvetu pupalky, ktory ponuka velke mnozstvo Omega-6 mastnych kyselin, esencialne oleje nap. levandulovy, prinasaju hotovu zaplavu hydratacie, ktora zlepsuje texturu pleti. Midnight Recovery
Concentrate posobi cez noc, kedy v pokozke prebiehaju prirodzene regenracne procesy a koza sa zotavuje z posobenia dennych skodlivych vplyvov. denních škodlivých vlivů.
Znacka Kiehl´s bola zalozena v roku 1851 v newyorskej stvrti East Village ako lekarenska znacka.Kiehl´s ponuka produkty starostlivosti o plet, telo a vlasy spickovej kvality, v jeho srdci stoji bohata farmaceuticka tradicia a jedinecne znalosti v oblasti kozmetiky a lekarenstva. Jej prednost je predovsetkym vysoka koncentracia tych najvyberanejsich prirodnych latok.
  • Rozmery: 4ml
  • Značka: KIEHL´S
  • Poštovné a balné: 2,80 dop.2 tr. EUR
  • Už odpovedal jeden záujemca
cena: 4,50 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky