Eva L. (evo)

mimibazar.sk/evo
ID 236357
Členstvo ZAFÍR
PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Levice

Denný krém so SPF 20 Optimals Even Out

Nový tovar k prodeji

Ak vás trápi hyperpigmentácia (nadmerná tvorba melanínu v pokožke), vaša pleť volá po správnej výžive. Denný krém Optimals Even Out so SPF 20 je vyvinutý odborníkmi na výživu pokožky. Krém obsahuje účinné rastlinné švédske výťažky, vitamín C, kyselinu salicylovú z túžobníka a vitamín E zo semien z brusnicového oleja. Technológie UniTone a PolluProtect aktívne zabraňujú hyperpigmentácii a tvorbe pigmentových škvŕn, pomáhajú chrániť pleť pred poškodením UV žiarením, nečistotami z prostredia a predčasným starnutím pleti. Krém má ľahkú textúru, ktorá sa rýchlo vstrebáva a zanecháva pleť hydratovanú, hebkú a žiarivú.


Účinok: Na redukciu pigmentových škvŕn, na ochranu pred nečistotami z prostredia a pred predčasným starnutím pleti

Výživa pleti: Technológie UniTone a PolluProtect s vitamínom C, kyselinou salicylovou a vitamínom E z brusnicových semienok

Ako to funguje: s rozjasňujúcim a vyhladzujúcim vitamínm C a kyselinou salicylovou z výťažku z túžobníka a s technológiou UniTone, ktoré pomáhajú zlepšovať a zjednocovať tón pokožky, zatiaľ čo technológia PolluProtect a antioxidačný vitamín E z brusnicových semienok pomáhajú chrániť pokožku pred znečistením, UV poškodením predčasným starnutím.
  • Značka: ORIFLAME
  • Už odpovedali 2 záujemcovia
cena: 7,00 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky