PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť RAKÚSKO

Andrographis Paniculata extrakt - 100 kaps/ 500mg

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

Andrographis Paniculata (PRAVENKA LATNATA) extrakt 20:1 s obsahom 10% andrographolidov.
Pravenka latnata pochadza povodom z Azie, je dolezitou zlozkou minimalne v 26tich ajurvedskych recepturach, dnes je propagovana ako spickova antivirusova bylina a liek na dychacie tazkosti. Pomaha znizit horucku, bojovat proti zapalu, znizuje oxidacny stres, zmiernit priznaky beznej nadchy a chripky a prispieva k rychlejsej regeneracii po chorobe.
Vyskum naznacuje, ze andrografolidy - ucinna latka v rastline moze vyrazne znizit zapal, ktory je sposobeny histaminom, adrenalinom a dimetylbenzenom. Pre svoje protizapalove ucinky sa pouziva na zmiernenie stavov vratane ulceroznej kolitidy a reumatickej artitidy. Andrografolidy vykazuju protirakovinove ucinky, silnu cytotoxicku aktivitu proti rakovinovym bunkam. Studie na zvieratach zistili, ze andrografolidy majú potencialnu ulohu pri liecbe metabolickeho syndromu. Rastlina sa v ludovom liecitelstve pouziva pri cukrovke, poruchach funkcie pecene. Zlepsuju problemy s hnackou, srdcovo-cievne ochorenie, vysoky cholesterol a poruchu obliciek.
Zistilo sa tiež, že andrografolid chráni pred mitochondriálnym opuchom vyvolaným Cu-askorbátom, obsahom kardiolipínu v mitochondriálnej membráne, hladinou di-tyrozínu, ako aj pred poškodením mitochondriálnej DNA.

Andrograhis by nemali uzivat kojace, tehotne zeny, ludia ktori uzivaju chemicke lieky na podporu imunity alebo lieky na riedenie krvi.
  • Rozmery: Uzivajte 1-3x denne 500mg extraktu s jedlom.
  • Poštovné a balné: vid podmienky predaja EUR
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 17,00 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky