PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Považská Bystrica

Denný, nočný a očný krém Age revive Optimals

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

Omladzujúci denný a nočný krém vyvinutý odborníkmi na výživu pleti pôsobí proti viditeľným známkam starnutia a chráni pleť pred agresormi z prostredia, akými sú znečistenie a UV žiarenie. S minerálnymi látkami, cukrami a aminokyselinami z listov brezy previsnutej a s technológiou Multi Renewal8. Obsahuje aj flavonoidy z červených ríbezlí na ochranu pred predčasným starnutím pleti a pre pevnejšiu a odolnejšiu pokožku. Má ľahkú gélovú textúru, ktorá sa rýchlo vstrebáva a zanecháva pleť hydratovanú a hebkú.
Ideálne na: každodennú ochranu pred predčasným starnutím pleti
Účinné látky: minerálne látky, cukry, aminokyseliny z listov brezy previsnutej, flavonoidy z červených ríbezlí, technológia Multi Renewal8
Ako funguje: pôsobí proti známkam starnutia vďaka účinným látkam a technológii prírodného pôvodu Multi Renewal8, ktoré chránia pokožku pred UV žiarením a predčasným starnutím pleti, podporujú hydratáciu a obnovu pokožky.

Omladzujúci očný krém vyvinutý odborníkmi na výživu pokožky pomáha redukovať známky únavy a ihneď rozjasňuje okolie očí. Vďaka vyváženému zloženiu účinných látok vrátane aescínu a výťažku z gaštanu jedlého na podporu mikrocirkulácie redukujú tmavé kruhy a vačky pod očami. Má ľahkú textúru, ktorá sa rýchlo vstrebáva a poskytuje okoliu očí chladivé osvieženie. Pokožku zanecháva na pocit hebkú a na pohľad žiarivú.
Použitie: na starnúcu pleť alebo na opuchnuté a unavene vyzerajúce okolie očí
Účinné látky: minerály, cukry a aminokyseliny z listov brezy previsnutej a s aescínom z pagaštanu konského
Ako funguje: redukuje tmavé kruhy a vačky pod očami, ihneď rozjasňuje okolie očí
  • Značka: ORIFLAME
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 10,00 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky