PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť RAKÚSKO

95% Extrakt z kôry borovice prímorskej - 250gr

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

Extrakt z kôry borovice sa získava z vnútornej kôry stromu Pinus Pinaster a patrí medzi takzvané superpotraviny. Extrakt z borovicovej kôry sa predáva pod rôznymi obchodnými názvami, pričom niektoré z najbežnejších sú:
Pycnogenol, Oligopin, Flavangenol.
Zmierňuje oxidačný stres zvýšením produkcie antioxidačných enzýmov, ktoré zachytávajú voľné radikály.Ako protizápalový extrakt z borovicovej kôry môže znížiť množstvo cirkulujúcich zápalových látok v krvnom obehu. Blokuje pri ochoreni covid-19 spike protein.
Zlepšuje vstrebávanie ďalších antioxidantov, najmä vitamínov C a E. Jeho antioxidačná aktivita zlepšuje prirodzenú UV ochranu pokožky a postupné starnutie spôsobené slnkom.
Podporuje hojenie rán zlepšením krvného obehu a upokojením zápalu.
Podporuje imunitný systém a pomáha bojovať proti infekciám a predchádzať autoimunitným reakciám prostredníctvom kombinácie antibakteriálnej, protizápalovej a antioxidačnej aktivity.
Antibakteriálne: extrakt z kôry borovice dokázal odvrátiť stafylokokové infekcie, bakteriálne infekcie E. coli a pseudomonas.
Môže znížiť riziko srdcových ochorení znížením hladiny škodlivého cholesterolu (LDL) a zvýšením dobrého cholesterolu (HDL).
Môže znížiť krvný tlak a zlepšiť zlý obeh. Extrakt z borovicovej kôry pomáha telu produkovať oxid dusnatý, ktorý zlepšuje krvný obeh a uvoľňuje cievy, čím znižuje krvný tlak.
Môže pomôcť pri kŕčových žilách: štúdia z roku 2015 ukázala, že extrakt z borovicovej kôry môže zlepšiť krvný obeh a znížiť opuch kŕčových žíl.
Antikarcinogénne: Štúdie naznačujú, že extrakt z borovicovej kôry môže byť schopný spomaliť rast nádorových buniek pri rakovine pľúc a rakoviny kože.
Zlepšuje zdravie pľúc. Extrakt z borovicovej kôry sa ukázal ako účinný pri liečbe chronických pľúcnych ochorení.
  • Poštovné a balné: viď podmienky predaja EUR
  • Už odpovedal jeden záujemca
cena: 49,00 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky