Ria R. (riava)

ID 107417
PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Podolínec

Nožnice na hydinu

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

Ponúkam na predaj nové a zabalené nožnice na hydinu. Tieto profesionálne nožnice doplňujú úspešnú súpravu nožov E-series, predstavujú vysoko kvalitný nástroj na porciovanie surovej i varenej hydiny s minimálnym úsilím. Sú ergonomicky tvarované s veľmi ostrými hranami, čo vám umožní rýchlo a jednoducho hydinu nakrájať.
Popis výrobku:
 Pevné a masívne nožnice sú zároveň dobre vyvážené a boli navrhnuté špeciálne na strihanie a porciovanie hydinového mäsa vrátane kože a kostí pri vyvinutí minimálneho úsilia.
 Sú mimoriadne trvanlivé a sú vhodné pre pravákov i ľavákov.
 Dve nerezové časti sú zakrivené a omnoho silnejšie ako u ostatných, čo umožňuje ich vysoký výkon a jednoduché naporciovanie hydiny vrátane kostí. Ryhy a ostré hrany a tvar spodnej ostrej hrany si jednoducho a rýchle poradia s pevnými a tvrdými kosťami.
 Sú vybavené poistkou, ktorá udržuje nožnice zablokované, keď ich práve nepoužívate. Spodná časť rukovätí je vybavená otvorom na upevnenie poistky a na spojenie oboch častí pevne spolu. Tým sú hrany chránené pred poškodením a tiež aj vaše ruky pred možným poranením pri hľadaní nožníc v zásuvke.
Starostlivosť:
 Odporúčame umývať ručne a ihneď utrieť do sucha. Dá sa umývať aj v umývačke riadu, ale je potrebné po vybratí nožnice dôkladne osušiť.
 Opatrne narábajte s ostrými hranami a pred uschovaním vždy použite poistku.
 Nepoužívajte k porciovaniu mrazenej hydiny.
Naše super ostré nožnice na hydinu sú navrhnuté tak, aby ste jednoducho bez veľkého úsilia naporcovali surovú, pečenú, varenú hydinu. Ergonomický dizajn umožňuje rýchle porcovanie hydiny pravákom aj ľavákov.
Ale pozor! Tieto nožnice majú radi aj jemnosť a kľudne nimi krájajte bylinky.
  • Značka: TUPPERWARE
  • Poštovné a balné: 2,30 EUR
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 27,10 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky