PREDÁM oblasť Bratislava

Krásny dámsky pravý kožuch - veľ. S/M

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Použitý tovar k prodeji

krásny dámsky pravý kožuch -veľ. S/M, ako nový, bezchybný, pár x oblečený, super štýlový, v zime zahreje, rozmery môžem zaslať
Prirodzené teplo a priedušnosť – nič neudrží Vaše telo v zime v teple viac, ako prírodné materiály. Kožušina, ako prírodný materiál umožňuje telu dýchať. Bez ohľadu na počasie sa budete vo svojom kožuchu vždy cítiť príjemne.

Pohodlie – näkké, zmyselné a pritom praktické. Dnešné technológie spracovania kožušín zabezpečujú pohodlné nosenie v každom počasí a pri každej príležitosti.
Nadčasovosť – kožuchy a doplnky z kožušín nikdy nevyjdú z módy. Zvodná krása má vo svete módy svoje stále miesto. Stačí sa len pozrieť na prácu uznávaných dizajnérov, ktorí vo svojich kolekciách stále kreatívne využívajú kožušiny.
Všestrannosť – zabudnite na klišé, že kožuchy sú vhodné len na slávnostné príležitosti. Dnes môžete svoje kožušinové kúsky nosiť všade. Hodia sa k rifliam aj k šatám. Existuje len jedno pravidlo: vytvorte si svoj vlastný štýl!
Trvácnosť – kožušiny sa okrem luxusného vzhľadu vyznačujú aj dlhou životnosťou. Vzhľadom k tomu môže byť Váš kožuch renovovaný, redizajnovaný a upravovaný znovu a znovu. Radosť so svojho kožucha môžete mať desiatky rokov. Nezabúdajte však, že trvácnosť ide ruka v ruke so správnou starostlivosťou o kožušiny.
Ekológia – obchod s kožušinou je regulovaný predpismi Európskej únie, aby sa zamedzilo obchodovaniu s ohrozenými druhmi. Kožušinu môžeme považovať za príklad pre udržateľné využívanie obnoviteľných zdrojov.
  • Veľkosť: S
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 45,00 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky