PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť RAKÚSKO

Pečen - kvatro - regeneracia pecene - 120 caps.

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

OSTROPESTREC MARIANSKY - obsah silymarinu - ucinnej latky 80% - ide o ucinnu latku ostropestreca marianskeho - silymarin regeneruje pecenove bunky.
ARTIČOK extrakt - (Pozitívny vplyv na hladinu cholesterolu. Pravidelne užívaný extrakt z artičokov pomáha regulovať metabolizmus lipidov. Štúdie na zvieratách aj štúdie na ľuďoch preukázali, že artičok má priaznivý účinok na celkový a LDL cholesterol a hladiny triglyceridov.Ochranný účinok na pečeň, Extrakt z artičokov má ochranný účinok na pečeň, znižuje oxidačný stres v tkanive a podporuje jeho fungovanie pri metabolických ochoreniach. Preto posilňuje pečeň u obéznych ľudí, pacientov s metabolickým syndrómom, cukrovkou alebo inzulínovou rezistenciou a u tých, ktorí konzumujú alkohol. V štúdii, v ktorej sa myšiam podával 40 percentný alkohol a extraktu z artičokov denne počas 10 dní, sa zistilo, že extrakt zabraňuje alkoholickému poškodeniu pečene. Inhiboval zvýšenie hladín ALT a AST, ktorých vysoké hladiny poukazujú na zlý stav pečene, a obmedzovali smrť pečeňových buniek , Pozitívny vplyv na hladinu glukózy v krvi a citlivosť tkanív na inzulín)
KOREN PUPAVY extrakt - nici rakovinove bunky tym ze v nich vyvolava apoptozu, pupava je horkač - takže velmi dobre posobi na vylučovanie žlče, regeneruje žlčník, dáva doporiadku trávenie, pomaha metabolizovať tuk nahromadený v pečeni a podporuje správnu funkciu pečene. Dokonca ludia, ktorí oblubuju paralen - ktory je vysoko toxicky pre pecen - tak prave extrakt z pupavoveho korena znizuje toxicitu vyvolanu paracetamolom.
DESMODIUM extrakt - Desmodium adscendens je užitočný v prípade všetkých zápalových stavov. Zmierňuje bolesť a kŕče, čistí krv, blokuje histamín, rozširuje priedušky, uvoľňuje svaly, zvyšuje vylučovanie moču, má mierne laxatívne účinky (pôsobí ako preháňadlo) a je dobré proti nervozite. Rastlina môže byť užitočná aj v prípa
  • Rozmery: 1 kapsula obsahuje - silymarin - 200mg, articokovy extr. - 200mg, extrakt z korena pupavy - 75mg, desmodium extr - 25mg, denna davka 3x1 na lacno. V pripade zaujmu poslem detailne info - na mimibazari povoluju malo znakov.
  • Poštovné a balné: VIď podmienky predaja EUR
  • Už odpovedali 3 záujemcovia
cena: 24,00 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky