PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Stupava

MARY KAY TimeWise Repair™ Volu-Firm™ Kolekcia

Nový tovar k prodeji

Obsahuje:

Čistiaci penivý krém, 127 g
Intenzívne liftingové sérum, 29 ml
Denný krém so SPF 30, 48 g
Nočný krém s retinolom, 48 g
Regeneračný očný krém, 14 g

Komplex Volu-Firm™ obsahuje Tripeptid 1, biomimetický peptid, ktorý podporuje dôležitý proces obnovy pleti.* Tento špeciálny peptid "napodobňuje" funkcie pokožky, ktoré môžu ovplyvniť jej správanie. Podobne ako keď proteíny určujú zdravým bunkám, čo majú robiť, a to produkovať viac proteínov alebo spolu komunikovať. Spolupráca buniek je zásadná pre zdravie pokožky, ak bunky prestanú navzájom komunikovať, bežné funkcie kože môžu byť narušené.

Tento peptid podporuje syntézu kožných proteínov *, ktoré sú dôležité na spevnenie a podporu pokožky, a to fibronektín a laminín. Na rozdiel od kolagénu a elastínu, proteínov, ktoré sa môžu vyskytovať v celej vrstve kože, dermis, fibronektín a laminínu sú primárne umiestnené v oblasti kože známej ako dermálno-epidermálne spojenie, DEJ, čo je miesto kde sa spája vrstva kože epidermis s vrstvou dermis.

Zatiaľ čo kolagén a elastín zaisťujú stavbu kože, fibronectín a laminín ovplyvňujú hlavne komunikáciu buniek v DEJ a bunkovú adhéziu, čo je proces pri ktorom sa bunky viažu dohromady. Pre správnu funkciu pokožky sú tieto dva procesy nevyhnutné.

Pri mladej pleti, kde sú jednotlivé vrstvy poskladané vo vlnovkách, môžu živiny prúdiť z jednej vrstvy do druhej. Ako pleť starne, tieto "vlny" sa začnú splošťovať. Koža slabne, znižuje sa množstvo živín pre vrstvu epidermis a znižuje sa aj prirodzená schopnosť obnovy kože. Sploštenie DEJ spôsobuje vznik vrások a ovisnutej kože, takže čokoľvek čo môže túto oblasť podporiť, je dobré pre starnúcu pleť.
  • Značka: MARY KAY
  • Poštovné a balné: 3.00 EUR
  • Už odpovedalo 5 záujemcov
cena: 159,99 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky