PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Stupava

MARY KAY TimeWise® Mikrodermálna kolekcia Plus

Nový tovar k prodeji

Premena vašej pleti sa začína Intenzívnym peelingom. Jeho jemné exfoliačné zložky minimalizujú výskyt jemných liniek a okamžite zlepšujú štruktúru pleti tým, že odstraňujú odumreté bunky a usadeniny z pórov. Upchaté póry môžu viesť k napínaniu steny pórov, ich povoleniu a zväčšeniu. Odstránenie nečistôt z pórov je dôležitým prvým krokom k zlepšeniu ich vzhľadu.

Intenzívny peeling obsahuje rovnakú kľúčovú exfoliačnú zložku, ktorú používa mnoho dermatológov, čím okamžite odhaľuje zdravo vyzerajúcu pleť, ktorú zachováva jemnú a plnú energie. Používajte ho dva až trikrát týždenne a získajte krásnu a dokonalú pleť.

Viditeľné póry hrajú rolu v tom, ako hladko a čisto pleť pôsobí. Sérum redukujúce póry pôsobí hlbšie v štruktúre pleti, aby dokázalo póry stiahnuť. Po tom, ako sa póry zbavia nečistôt a odumretých buniek vďaka použitiu Intenzívneho peelingu, nastupuje okamžitý účinok séra na stiahnutie pórov, ktoré zníži vzhľad viditeľných pórov. A výsledky sa počas používania ešte zlepšujú.

Toto sérum okamžite pomáha upokojiť a utíšiť pokožku. Aplikujte ho po použití Intenzívneho peelingu, aby sa znížilo sčervenanie a upokojila sa citlivá pleť. Sérum používajte každý deň, na urýchlenie efektu zlepšenia pleti i dvakrát denne.
  • Značka: MARY KAY
  • Už odpovedali 3 záujemcovia
cena: 49,99 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky