PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Prievidza-Bojnice

homeopatikum Nux Vomica pri NESPAVOSTI,migréne,

Nový tovar k prodeji

NEUROPSYCHICKÉ indikácie: Celková hyperexcitabilita s kŕčmi,zvýšenými reflexami, precitlivenosťou na hluk,pach,dotyk. Poruchy správania,podráždenosť,zlosť,agresivita. Nespavosť preťažených ľudí,prebúdzajú sa okolo tretej hodiny ráno.Chorý ťažko znova zaspáva a prebúdza sa unavený. Cefalea,migréna u chorých,ktorí predstavujú citlivý typ. Labilná hypertenzia.Retencia moču a cystitída po anestéze.
TRÁVIACE indikácie: Tráviace ťažkosti- jazyk potiahnutý v zadnej časti bieložltým povlakom,nauzea zlepšená vracaním,hnačka s malým množstvom stolice alebo spastická zápcha. Postprandiálna ospalosť.
INÉ: Patológia spôsobená rôznymi toxickými látkami,alkoholom,kávou tabakom, liekmi,povzbudzujúcimi prostriedkami,... Akútne rinitídy v počiatočnom štádiu,vazomotorické rinitídy s kýchaním pri prebudení alebo počas dňa.Nádcha vyvolaná chladom s neovládateľným kýchaním pri prebudení a so svrbením v nose.V noci upchatý nos a suché sliznice.Nádcha sa zlepšuje na vzduchu a zhoršuje sa teplom.Horúčka so zimnicou pri minimálnom pohybe alebo keď sa odkryje (a nič ho nezahreje). Veľký smäd v štádiu horúčky. Spojenie charakteristickej nádchy a schvátenosti (nočné bolesti v lumbálnej oblasti,chorý sa musí na lôžku posadiť, aby sa mohol otočiť) robia z Nux vomica jeden z veľkých liekov CHRÍPKových stavov. Astma s nočnými záchvatmi okolo tretej hodiny u chorých zodpovedajúcich citlivému typu. Ischias zhoršený v noci,sťažene sa otáča.
CHARAKTERISTICKÉ pocity:Neurosenzorické: Precitlivenosť na svetlo,hluk,pachy, minimálny dotyk;precitlivenosť na chlad:pocit chladu,mrazenia na čerstvom vzduchu; zmätený pocit,hlavne ráno „ako po fláme“;citlivosť vlasatej časti hlavy na dotyk (zvlášť v záhlaví);cefalea s mučivou bolesťou alebo pocitom klinca vrazeného do temena; neznesiteľné svrbenie nosa,svrbenie Eustachovej trubice;kŕčovité zvie
  • Rozmery: 5granúl (15/30ch) obdeň\r\nriedenie 30ch
  • Veľkosť: 30
  • Značka: BOIRON
  • Poštovné a balné: podľa taríf SlovenskejPošty EUR
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 3,99 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky