PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Považská Bystrica

Osviežujúci pleťový sprej Optimals Urban Guard

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

Hydratačný pleťový sprej dodá pleti osviežujúcu dávku hydratácie a pomôže chrániť pleť pred predčasnými známkami starnutia. Obsahuje účinné vyživujúce látky, antioxidačné polyfenoly zo severských smrekov a nízkomolekulovú kyselinu hyalurónovú. Jeho ultra ľahké zloženie je ideálne na suchú pleť. Dodáva pokožke hĺbkovú hydratáciu a chráni ju pred vonkajšími vplyvmi. Používajte ako súčasť svojej dennej rutiny na rozžiarenie pleti, alebo kedykoľvek, keď potrebujete osvieženie.
Ideálne na: pleť zaťažovanú mestským znečisteným ovzduším, ktoré vysúša pokožku
Účinné látky: antioxidanty z polyfenolov zo severských smrekov, nízkomolekulová kyselina hyalurónová
Ako funguje: pomáha hĺbkovo hydratovať a chrániť pleť vďaka nízkomolekulovej kyseline hyalurónovej a antioxidačným polyfenolom zo severských smrekov
Pleť zaťažovaná mestským ovzduším potrebuje množstvo hydratácie a extra ochranu. Tento pleťový sprej osviežuje pleť a hydratuje ju vďaka nízkomolekulovej kyseline hyalurónovej a ochrane pred vonkajšími vplyvmi. Navyše, obsahuje antioxidačné polyfenoly zo severských smrekov. Rozžiarte svoju pleť hydratáciou kedykoľvek!
Sprej streknite 1-2-krát zo vzdialenosti 15-20 cm od tváre. Pred aplikáciou zatvorte oči.
Aplikujte na celú plochu tváre, pričom sa vyhnite kontaktu z očami. Nanášajte na vyčistenú pokožku na alebo pod make-up a znovu aplikujte počas dňa.
Použite kedykoľvek potrebujete hydratovať plet.
  • Značka: ORIFLAME
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 5,50 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky