PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Poprad
-12%

Lego 70420 Záhada na cintoríne

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

ážitok z hrania s témou cintorína v prostredí plne interaktívnej rozšírenej reality, kde nechýba strašidelná zábava!

Deti zažijú zábavu pri dobrodružstvách s tematikou chytania duchov spojením zážitku z hrania v prostredí rozšírenej reality s touto stavebnicou LEGO® Hidden Side™ 70420 Záhada na cintoríne. V tejto úžasnej hračke prepojenej s aplikáciou sa zostaviteľný LEGO model dopĺňa s prostredím rozšírenej reality pre deti. Výsledkom je plne interaktívny zážitok z hry.

Prevezmi si aplikáciu Hidden Side a zoskenuj model pomocou telefónu, čím model ožije. Do súpravy pribúdajú priebežné aktualizácie.

V každej súprave ťa čaká jedinečný hlavný duch, s ktorým môžeš bojovať, nové záhady, ktoré môžeš riešiť, štýlové veci, ktoré môžeš hľadať, hry na hranie a duchovia, ktorých môžeš zbierať. Vďaka tomu všetkému súprava LEGO Hidden Side prináša deťom úplne nový spôsob hry a interakcie so stavebnými kockami!

Súčasťou tejto stavebnice sú štýlové detaily cintorína. Obsahuje figúrky psa a záhradníka, minifigúrky dievčaťa a chlapca, otáčateľnú sochu, hrob, ktorý sa dá otvárať, a strašidelný strom s polohovateľnými rukami. To všetko je zárukou množstva zábavy a dobrodružstiev pri hone na duchov.
  • Poštovné a balné: 2,7 EUR
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 38,90 EUR
Pôvodná cena: 43,90 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky