Dagmar B. (BBDA)

ID 102045 IČ 32021658
PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Banská Bystrica

Kabelka s potlačou VERDE 16-5916 modro biela

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

Jedinečný, luxusný a variabilný kúsok, ktorý využijete na mnoho spôsobov a rozhodne zaujmete. Priestranná kabelka značky Verde na bežné nosenie s viacerými vreckami. Do práce aj na voľný čas, do ruky aj na rameno. Grécka značka Verde je známa osobitým štýlom a kvalitnými materiálmi, ktoré veľa vydržia. Orientuje sa so svojimi módnymi doplnkami pre aktívnu, modernú ženu, ktorá si rada vytvára svoj vlastný štýl.
Sympatická kabelka s potlačou Verde . Je skrátka pre moderné dámy, ktoré chcú vystúpiť z davu a neboja sa ukázať, čo sa im páči. Hodí sa na voľný čas aj do práce.

Taška určená na denné nosenie je z kvalitnej koženky, je priestranná s viacerými vreckami pre ľahšiu organizáciu vašich vecí. Hlavné vrecko je uzatvárateľné na kovový zips. Okrem toho má ďalšie vrecko na zips vzadu . V hlavnej priehradke 1 vrecko uzatvárateľné zipsom a 2 otvorené vrecká na menšie veci ako mobil či zrkadielko. 

Vnútro kabelky je podšité kvalitnou látkou . Kabelka má  dlhšie ramienko, ktoré je nastaviteľné a je ideálne na nosenie kabelky na pleci alebo krížom / crossbody.

Farba: modro biela s potlačou na prednej strane
Materiál: kvalitná koženka                                                                                                        Kovové doplnky : zlaté  
Rozmery: 26 x 29 x 11 cm
Kod: 2114
  • Značka: VERDE
  • Poštovné a balné: podľa taríf pošty EUR
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 38,00 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky