Dagmar B. (BBDA)

ID 102045 IČ 32021658
PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Banská Bystrica
-20%

Kabelka VERDE 16-5915 s potlačou

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

S touto dennou kabelkou gréckej značky Verde rozhodne zaujmete. Kabelka je veľmi priestranná s viacerými vreckami. Do ruky aj na rameno. Grécka značka Verde je známa osobitým štýlom a kvalitnými materiálmi, ktoré veľa vydržia. Orientuje sa so svojimi módnymi doplnkami na aktívnu, modernú ženu, ktorá si rada vytvára svoj vlastný štýl.
Táto krásna kabelka Verde v kombinácii modrej a bielej  je pre dámy, ktoré chcú vystúpiť z davu a neboja sa ukázať, čo sa im páči. Presne to spĺňa táto kabelka. 

Taška určená na denné nosenie je z kvalitnej koženky, je priestranná s viacerými vreckami pre ľahšiu organizáciu vašich vecí. Má tri priehradky , dve sú na magnet a hlavná sa zatvára na vrchnej časti zipsom.  Vo  vnútri kabelky sú  2 otvorené vrecká na menšie veci ako mobil či zrkadielko a jedno vrecko na zips. 

Vnútro  kabelky je podšité kvalitnou látkou modrej farby s logom firmy.  Kabelka je pevná a drží svoj tvar. Na spodnej časti kabelky sú kovové nožičky , ktoré bránia odretiu kabelky.

Kabelka je určená do ruky alebo sa dá nosiť aj cez rameno vďaka prídavnému popruhu, ktorý sa dá nastaviť na vhodnú dĺžku. Hodí sa k športovo elegantnému oblečeniu, ako aj do práce v štýle business casual. 

Farba: modrá v kombinácii s bielou , na prednej strane potlač
Materiál: kvalitná koženka
Kovanie: zlaté
Rozmery: 31 x 26 x 13 cm

Kod: 2086
  • Značka: VERDE
  • Poštovné a balné: podľa tarif pošty EUR
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 42,40 EUR
Pôvodná cena: 53,00 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky