PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Svit

Vitae - Aloe Vera Gel

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

100% šťava z listov aloe vera
Neobsahuje umelé príchute
Neobsahuje pridaný cukor
neobsahuje konzervanty
neobsahuje barbaloin
Aloe Vera 100% šťava s dužinou je úplne prírodná šťava z listov aloe vera, ktorá je preslávená svojimi zdravotnými vlastnosťami. Aloe zmierňuje príznaky únavy, podporuje chudnutie, hydratuje a regeneruje pokožku. Šťava z aloe vera tiež priaznivo pôsobí na imunitný systém človeka. Má tiež protizápalové vlastnosti. Dodáva energiu k rokovaní. Obsahuje minerálne zlúčeniny, aminokyseliny a vitamíny.



Vzhľadom k blahodárnym účinkom na pokožku môžete Aloe Vera Essence Gél používať tiež vonkajšie. Doplnok stravy vyrábame šetrným spôsobom zo starostlivo vybraných listůAloe Vera. Používame len najkvalitnejšie listy z pestovateľských plôch, na ktorých sa nepoužívajú chemické prípravky. Vďaka špeciálnemu procesu extrakcie blahodarné šťavy z aloe sme zachovali jej prirodzenú chuť a všetky vlastnosti čerstvo vylisované šťavy.

Pravidelné užívanie doplnku stravy prispieva k zvýšeniu imunity, očistenie organizmu a na zníženie pocitu únavy a malátnosti.



Odporúčané dávkovanie: 50ml tekutiny zriediť ovocnou šťavou alebo vodou. Odporúčame dodržiavať minimálne pomer 1: 1 alebo väčší. Jedenkrát denne pred jedlom. Neprekračujte odporúčanú dennú dávku.



Objem: 1000 ml
  • Značka: FENIX
  • Poštovné a balné: Podľa taríf slovenskej pošty EUR
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 16,28 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky