Zuzana P. (Zuzika77)

mimibazar.sk/zuzika77
ID 58803
Členstvo ZAFÍR
REZERVÁCIA PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Brezno

Ovocné tyčinky Natural Balance 7ks

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

Tyčinky Natural Balance predstavujú výživnú desiatu, ktorá pomáha budovať zdravšie a pokrokovejšie stravovacie návyky.

Obsahujú srvátkový koncentrát prírodného pôvodu a vlákninu. Okrem toho aj vynikajúco chutia – obsahujú kúsky štyroch druhov prírodného bobuľového ovocia: brusnice, černice, čierne ríbezle a maliny, ktoré sa prirodzene vyskytujú v severských lesoch.

Štruktúra jedla takisto zohráva veľmi dôležitú úlohu, preto zaiste oceníte, že tyčinky majú výdatnú, hustú textúru plnú chrumkavej nadýchanej ryže, čo z nej robí príjemný gastronomický zážitok.

Tyčinka Natural Balance je chutná a výživná desiata s len 115 kalóriami obohatená o bielkoviny a vlákninu bez množstva nežiadúcich prísad, ako palmový olej, umelé sladidlá, farbivá, konzervanty, lepok, sójové ingrediencie či geneticky modifikované organizmy.
Výživové údaje – na jednu tyčinku (35 g):

Energia: 115 kcal

Bielkoviny: 10,5 g

Tuky: 2,1 g

z toho nasýtené mastné kyseliny: 1,7 g

Sacharidy: 10,9 g

z toho cukry: 4,5 g

Vláknina: 5,6 g

Soľ: 0,08 g.

Srvátkový koncentrát

Srvátka, vynikajúci zdroj bielkovín, obsahuje všetkých 9 esenciálnych aminokyselín, ktoré si telo nedokáže samo vytvoriť, a preto ich musíme získavať zo stravy. Prispievajú k budovaniu, regenerácii a udržovaniu silného a zdravého tela:

Mliečne a srvátkové bielkoviny majú vysoký obsah bielkovín so všetkými esenciálnymi aminokyselinami, ktoré si telo nedokáže samo vytvoriť.
Izolát mliečnej bielkoviny poskytuje srvátkovú (rýchlo stráviteľnú) a kazeínovú (pomaly stráviteľnú) bielkovinu na postupné uvoľňovanie bielkovín.
Srvátková bielkovina je vynikajúcim zdrojom aminokyselín s rozvetveným reťazcom (BCAA), vrátane leucínu, ktorý je kľúčom k stimulácii syntézy svalových bielkov
  • Poštovné a balné: 2 EUR
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 9,50 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky