Zuzana P. (Zuzika77)

mimibazar.sk/zuzika77
ID 58803
Členstvo ZAFÍR
REZERVÁCIA PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Brezno

Čokoládové tyčinky 7ks

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

Čokoládové tyčinky Natural Balance sú výživná a zdravá desiata s pokrokovým zložením.

Tyčinky obsahujú srvátkové bielkoviny a vlákninu. Aby okrem bohatej výživy aj výborne chutili, v každej tyčinke nájdete kúsky horkej čokolády a chrumkavého kakaa.

Štruktúra jedla zohráva veľmi dôležitú úlohu, preto zaiste oceníte, že tyčinky majú výdatnú, hustú textúru spestrenú chrumkavým kakaom, čo z nej robí príjemný gastronomický zážitok.

Tyčinka Natural Balance je chutná a výživná desiata s len 120 kalóriami obohatená o bielkoviny a vlákninu bez množstva nežiaducich prísad, ako palmový olej, umelé sladidlá, farbivá, konzervanty, lepok, sójové ingrediencie či geneticky modifikované organizmy.
Zloženie:
Mliečne a srvátkové bielkoviny

Izolát mliečnej bielkoviny a koncentrát srvátkovej bielkoviny sú vynikajúcimi zdrojmi mliečnych bielkovín. Obsahujú všetkých 9 esenciálnych aminokyselín, ktoré strava musí obsahovať na to, aby mohla prispievať k budovaniu, regenerácii a udržovaniu silného a zdravého tela. Izolát mliečnej bielkoviny poskytuje srvátkovú (rýchlo stráviteľnú) a kazeínovú (pomaly stráviteľnú) bielkovinu na postupné uvoľňovanie bielkovín.

Srvátková bielkovina je vynikajúcim zdrojom aminokyselín s rozvetveným reťazcom (BCAA), vrátane leucínu, ktorý je kľúčom k stimulácii syntézy svalových bielkovín.
Vláknina

Čokoládové tyčinky Natural Balance obsahujú vlákninu z rastlinných zdrojov, vrátane vlákniny z koreňov čakanky – FOS (fruktooligosacharidy). Vláknina, ako vieme, je pre naše telo nesmierne dôležitá. Strava bohatá na vlákninu znižuje riziko srdcovo-cievnych ochorení a cukrovky druhého typu a FOS je navyše prebiotická vláknina, ktorá zabezpečuje výživu dobrým baktériám v črevách, čím pomáha udržiavať zdravie črevnej mikrobioty.
Čokoláda
  • Poštovné a balné: 2 EUR
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 9,50 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky