REZERVÁCIA PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť RAKÚSKO

Fushi Really Good vlasový olej 2x10ml

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

V ponuke je prirodny vlasovy olej od znacky Fushi - Really Good Hair Oil.
Novy, neotvarany, mensie cestovne balenia po 10ml, spolu dostanete 20ml oleja.
Fushi vlasový olej je formulovaný špeciálne z piatich organických vyživujúcich olejov a bylín brahmi a neem v mimoriadne účinnú receptúru pre krásne, vlasy.
Arganový olej dodáva prirodzený lesk a vitalitu. Zosilňuje štruktúru vlasov. Vlasy krásne hydratuje a predchádza ich lámaniu.
Kokosový olej účinkuje proti rozstrapkaným končekom a vyhladzuje vlas. Olej tiež chráni vlasy pred slnkom. Pomáha chemicky namáhaným vlasom.
Mandľový olej perfektne regeneruje vlasovú pokožku. Tým sa stimulujú vlasové folikuly a vlasy tak rastú rýchlejšie. Mandľový olej tiež chráni farbu vašich vlasov. Znižuje tvorbu lupín.
Sézamový olej zjemňuje vlasy, je veľmi bohatý na b-komplex a minerálne látky prítomné, ktoré hĺbkovo vlasy vyživujú. Zvyšuje cirkuláciu vo vlasovej pokožky a vďaka tomu sa budú všetky živiny tejto receptúry lepšie vstrebávať. Ďalej vlasy prirodzene chráni pred slnečnými lúčmi.
Avokádový olej je vynikajúci pre mastiace sa vlasovú pokožku. Pomáha proti mastným vlasom. Je úžasný ako prevencia proti padaniu vlasov. Vďaka vysokému obsahu mononenasýtených mastných kyselín preniká ľahšie do vlasového vlákna a uhladzuje rozštiepené vlasové končeky. Avokádový olej dodáva vlasom prirodzený objem a je vhodný na problémy so suchými vlasmi.
K úplnej dokonalosti slúži trojito infuzované ajurvédskej byliny Brahmi a Neem. Brahmi vyživuje vlasové korienky a podporuje zdravšie rast. Je bohatý antioxidant. Kým Neem čistí krv a je prírodným antibiotikom a zabraňuje vypadávaniu vlasov.
použitie:
Cez noc - Vlasový olej vmasírujte do pokožky hlavy, stiahnite po celej dĺžke a nechajte cez noc. To umožňuje všetkým účinným látkam preniknúť hlboko dole a vyživiť vlasy od korienkov. Umyte druh
  • Rozmery: 2x10ml
  • Značka: FUSHI
  • Poštovné a balné: 2,80 dop.2 tr. EUR
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 7,90 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky