REZERVÁCIA PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť RAKÚSKO

Clinique - DDML+ hydratacna emulzia 125ml

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

V ponuke je legendárna hydratačná emulzia s inovovaným zložením od značky Clinique - Dramatically Different Moisturizing Lotion+
Je to velke balenie 125ml bez krabičky lebo bolo súčasťou sady Clinique.
Každú 4,87 sekundy si niekto zakúpi fľaštičku hydratačnej emulzie Dramatically Different Moisturizing Lotion. Dermatológovia teraz upravili zloženie tohto kultového “žltého, génia” tak, aby prinášal ešte dramatickejšie odlišnejšné výsledky …
Dvojnásobné zlepšenie celodennej hydratácie bez jedinej kvapky oleja naviac. 54% zlepšenie sily hydratačnej bariéry za 8 týždňov pri zachovaní preslávenej, zamatovo hebkej textúry.

NOVÉ HYDRATAČNÉ ZLOŽKY
Kyselina hyalurónová sa v dermatológii a medicíne používa už mnoho rokov, dlhodobý výskum preukázal, že pôsobí ako látka viažuca vlhkosť. Prirodzene sa vyskytuje v tele a pomáha v koži zadržiavať vlhkosť, čo zlepšuje hydratáciu.
Glycerín je dobre známa zvlhčujúca látka, ktorá v koži viaže vlhkosť. Považuje sa za vysoko “hydroskopickú” látku, ktorá pohlcuje a udržiava vzdušnú vlhkosť, čím prispieva k zvýšenému hydratačnému účinku novej hydratačnej emulzie Dramatically Different Moisturizing Lotion +.
Urea (močovina) je zložka, ktorá sa prirodzene vyskytuje vtedy, keď koža vytvára svoj vlastný prírodný hydratačný faktor NMF. Komponenty NMF napodobňujú funkciu zdravej pleti.
Nové zloženie prípravku je vďaka pokročilejšej hydratačnej technológii a zvýšenému účinku zložiek posilňujúcich kožnú bariéru “dramaticky odlišné” … avšak veľmi decentne. Stále je to teda tá známa, obľúbená žltá emulzia s rovnako hodvábnou textúrou, len je to teraz jednoducho Dramatically Different Moisturizing Lotion +.
  • Rozmery: 125ml
  • Značka: CLINIQUE
  • Poštovné a balné: 3,20 dop.2tr. EUR
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 18,90 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky