Lucia B. (lucluc)

mimibazar.sk/lucluc
ID 61431
Členstvo ZAFÍR
REZERVÁCIA PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť RAKÚSKO

Kiehl´s Vital Skin-Strengthening Super Serum 4ml

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

V ponuke je posilnujuce serum od znacky Kiehl´s - Vital Skin-Strengthening Super Serum.
Nove, neotvarane, bez krabicky lebo bolo sucastou sady, obsah 4ml.
Serum je ultra ľahké a biokompatibilné s rýchlym vstrebávaním. Vďaka obsahu 11kD kyseline hyalurónovej a komplexu adaptogénnych bylín pomáha sérum posilniť odolnosť, poddajnosť a plnosť pleti, čím viditeľne pôsobí proti známkam starnutia. Už po 4 týždňoch by vaša pleť mala vyzerať zdravšie a mladistvejšie.
Po použití séra bude vaša pleť okamžite na dotyk hladšia a v priebehu času bude odolnejšia voči každodenným stresovým faktorom. Viditeľne zlepší textúru pleti a rozjasní ju. Sérum v neposlednom rade redukuje výskyt jemných vrások a spevňuje textúru pleti.
11kD kyselina hyaluronová
Najmenší molekula kyseliny hyalurónovej je absorbovaná o 60% hlbšie ako štandardné kyselina hyaluronová. Zlepšuje tak udržanie hydratácie a tým pádom zabezpečuje lepšiu pružnosť pokožky, pevnosť a mladistvý vzhľad. Vzhľadom k svojej schopnosti, neudržiava v pokožke len vodu, ale pomáha aj pri obnove elastínu a kolagénu, ktoré sú zodpovedné za pevnosť a pružnosť kože.

Komplex adaptogénnych bylín
Komplex obsahuje Kórejský červený koreň ženšenu, Bazalku indickú a schizandru čínsku. Tieto byliny spoločne spolupracujú s cieľom odolať stresorom spôsobujúcim starnutie kože a obnoviť zdrave správanie pokožky, zatiaľ čo zlepšujú stav kožných buniek a pôsobia na lepšiu textúru a jas pleti.
  • Rozmery: 4ml
  • Značka: KIEHL´S
  • Poštovné a balné: 2,50 dop.2tr. EUR
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 4,90 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky