PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Považská Bystrica

Zmatňujúci koncentrát NovAge Oriflame

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

Predstavujeme pokrokový zmatňujúci koncentrát, ktorý okamžite upravuje nadbytočnú mastnotu pleti, redukuje lesk a prečisťuje ju. Dôkladné klinické testovanie dokázalo, že redukuje nadbytočnú tvorbu kožného mazu, minimalizuje vzhľad pórov a má zmatňujúce účinky.
Je posilnený o technológiu Sebum Control a Micro-Sponge, ktoré prispievajú k vyváženej pleti, uvoľňujú póry a vytvárajú matný vzhľad. Dermatologicky testovaný.Kedy sa produkt používa?
Zmatňujúci koncentrát NovAge je určený na každodenné použitie alebo podľa potreby. Zvyčajne pozorujeme zvýšené mastenie pleti v tzv. T-zóne, čiže na čele, nose a brade. Ak je mastnota pleti každodenný problém, odporúčame používať produkt ráno a večer, bezprostredne po použití čistiaceho gélu NovAge a následne dokončiť celú rutinu NovAge. Receptúra okamžite vstrebe nadbytočnú mastnotu a vytvorí na pleti matný vzhľad. Aktívne látky budú pracovať na pleti aj počas dňa.
Ak sa pleť začne mastiť aj počas dňa, napríklad kvôli vysokej vlhkosti vzduchu, môžete znovu aplikovať niekoľko kvapiek aj napriek mejkapu. Produkt odstráni nežiadúci lesk a navráti pleti krásny vzhľad.
Klinické testy potvrdili, že znižuje nadmernú tvorbu mastnoty a kožného mazu.
Zlepšuje textúru pleti.
Dodáva pleti zdravý a matný vzhľad.
Nežiadúci lesk je viditeľne redukovaný.
S aktívnou látkou na redukciu pórov.
Pleť je na pocit osviežená.
Objem: 15 ml
  • Značka: ORIFLAME
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 8,50 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky