REZERVÁCIA PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť RAKÚSKO

Kiehl´s Midnight Recovery Cleansing Oil 40ml

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

V ponuke je odlicovaci olej od znacky Kiehl´s - Midnight Recovery oil.
Novy, neotvarany, mensie cestovne balenie 40ml.

Ultraľahký odličovací olej pre dokonalé vyčistenie pleti.
Aký je? Je nekomedogénny a je vhodný aj na očné okolie! Jeho veľmi ľahká olejová textúra sa po zmiešaní s vodou pretvorí na jemnú emulziu, ktorá dokonale odlíči Váš make-up a všetky nečistoty. Midnight Recovery Cleansing Oil nielen že zanecháva Vašu pokožku čistú a sviežu, ale aj jemnú a pripravenú na nočnú regeneráciu.

Potrebujete vedieť viac? Čistiaci olej je zložený zo zmesi prírodných olejov - Skvalan, pupalkového oleja, levanduľového oleja
a Omega-6 mastných kyselín. Neobsahuje mydlo, sulfáty ani minerálne oleje. Je dokonca ophtalmologicky testovaný pre použitie okolo očného okolia.
Skvalan je kľúčovou prísadou Kiehl ´s. Ide o rastlinný lipid, ktorého molekulárna štruktúra sa podobá pôvodným kožným lipidom. Ľahko sa vstrebáva a napomáha pleti navracať hydratáciu, to vedie k zvýšenej hebkosti a pružnosti pleti.
Pupalkový olej sa získava lisovaním semien za studena, pochádza prevažne z Európy. Tento aromatický žltý kvet obsahuje vysoký podiel nenasýtených mastných kyselín, ktorých úlohou je zlepšiť kvalitu pokožky.
Essential Oil Blend je takzvanou "molekulou prežitia" a vzniká v hlbinách oceánov. Abyssine napomáha upokojiť pokožku a chráni ju pred nežiaducimi vonkajšími vplyvmi.
  • Rozmery: 40ml
  • Značka: KIEHL´S
  • Poštovné a balné: 2,80 dop.2 tr. EUR
  • Už odpovedali 2 záujemcovia
cena: 6,90 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky