PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Bratislava

Zlepšuje celkovú činnosť lymfatického systému 90ks

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

LymFlow produkt, ktorý pomáha zlepšiť cirkuláciu lymfy a celkovú činnosť lymfatického systému. Navyše LymFlow pomáha z organizmu odstraňovať nadbytok tekutín. Pomáha posilniť imunitný systém a celkovo zlepšuje náladu.

Stopky višne a listy čiernych ríbezlí normalizujú cirkuláciu medzibunkovej tekutiny a pomáhajú pri odstraňovaní nadbytočnej tekutiny z organizmu. Stimulujú lymfatickú drenáž, vďaka čomu zlepšujú celkový stav organizmu.

Stopky višne Prunus cerasus sa tradične používajú na uľahčenie eliminačnej funkcie organizmu, podporujú zdravie močového ústrojenstva a prispievajú k jeho normálnej činnosti.

Listy čiernych ríbezlí Ribes nigrum podporujú vylučovanie vody z organizmu a funkcie močových ciest. Pre obsah účinných látok - vitamínov, minerálnych látok a antioxidantov prispievajú k posilneniu obranyschopnosti organizmu a napomáhajú prekonávať stres, námahu a nepriaznivé vplyvy prostredia. V neposlednom rade bývajú pomocníkom pri regulácii hmotnosti.

Ibištek Hibiscus sinensis pôsobí ako antioxidant, pomáha chrániť bunky pred poškodením spôsobeným voľnými radikálmi. Zložky produktu pomáhajú posilniť imunitu a zvyšujú obranné funkcie organizmu a fyzickú zdatnosť.

Účinok aktívnych zložiek:
Normalizuje látkovú výmenu a má antioxidačné účinky
Zlepšuje cirkuláciu lymfy
Posilňuje imunitu
Ako biologicky aktívny doplnok stravy - doplnkový zdroj účinných látok z ibišteka, čiernych ríbezlí a stopiek višní.

Dĺžka užívania: 1 mesiac. V prípade nutnosti je možné užívanie zopakovať.
Balenie: 90 kapsúl
Dávkovanie: Dospelí po jednej kapsule trikrát denne počas jedla
  • Značka: CORAL CLUB
  • Poštovné a balné: 2 EUR
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 18,18 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky