PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Bratislava

Tráviace enzýmy rastlinného pôvodu 90KS

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

Balenie: 90 kapsúl

V prípade potreby vstrebať viac potravy než je obvyklé, je nutné posilniť tráviacu schopnosť tráviaceho traktu, zvýšením množstva tráviacich enzýmov, ktoré v tráviacom trakte štiepia zložité výživné látky na jednoduchšie, než sa potom vstrebávajú cez sliznicu tenkého čreva a dostávajú sa do krvi. Pre zvýšenie štiepenia výživných látok a tiež pri nedostatočnej výrobe enzýmov tráviacim traktom je nutné dodávať enzýmy zvonku pomocou biologicky aktívnych doplnkov stravy, napríklad pomocou „Assimilátora“, prírodného produktu s obsahom enzýmov zlepšujúcich trávenie. Assimilátor obsahuje základné enzýmy rastlinného pôvodu.

Obsiahnuté bromelain a papain podporujú trávenie a celkový imunitný systém.

Tráviace enzýmy amyláza, celuláza a lipáza prispievajú k dobrej funkcii tráviaceho traktu, pomáhajú pri nafukovaniu a zápche. Sú podporou pre vstrebávaní výživných látok z potravy, ktoré naše telo absorbuje a ďalej ich použije ako stavebné bloky k budovaniu buniek, tkanív, orgánov, žliaz a systémov, ktoré sa následne stávajú účastníkmi viac metabolických procesov.

Vitamín A je nevyhnutný pre správne fungovanie imunitného systému a napomáha udržovať zdravú sliznicu tráviaceho traktu. Je dôležitý pre správnu funkciu metabolizmu. Vitamín A má antioxidačné účinky, zabraňuje škodlivému pôsobeniu voľných radikálov a tým chráni bunky a tkanivá pred poškodením.

Vitamín D má vplyv na vstrebávanie a využitie vápnika a fosforu z potravy a podporuje normálnu funkciu imunitného systému.

Drvený koral pocháza z hlbokovodných korálov skleraktinií, ktoré rastú v Japonskom mori blízko ostrovov Okinawa a Tokunosima. Morský korál je unikátna substancia, v ktorej bola po viac než 500 miliónov rokov jeho existencia dosiahnutá dokonalá harmónia živočíšneho, rastlinného a miner
  • Značka: CORAL CLUB
  • Poštovné a balné: 2 EUR
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 31,82 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky