PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Bratislava

Viete, prečo potrebujete magnézium každý deň?

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

Balenie: 90 kapsúl
Unava, stres, nedostatok energie...

To je iba zlomok zo znakov, že vám chýba v tele dostatočné množstvo horčíka. Magnézium, alebo horčík je minerálna látka, ktorú potrebuje každá jedna bunka v našom tele. Jeho absencia má nepríjemné prejavy, ktorým by sa každý človek radšej vyhol. Viete ako zistíte, že máte nedostatok tejto dôležitej látky a ako ju doplniť?

Prečo je horčík dôležitý?

Horčík je často nazývaný „prvkom života". Toto pomenovanie dostal preto, že je nevyhnutný pre život väčšiny tvorov na zemi. Horčík zodpovedá za svalové sťahy srdca, usmerňuje výmenu informácií medzi jednotlivými nervovými bunkami a podieľa sa na vyše 300 enzýmoch ľudského organizmu. Okrem zabezpečenia zdravého fungovania organizmu, magnézium pomáha pri stálej alebo zriedkavej nadmernej fyzickej a psychickej záťaži. Odporúčaná denná dávka horčíka je 375 mg na osobu na deň. Potreba magnézia sa s pribúdajúcim vekom postupne zvyšuje, vyššia potreba horčíka je aj v tehotenstve a dojčení, či ochorení srdca.

Ako zistíte, že máte málo magnézia?

Nedostatok magnézia spôsobuje mnohé problémy. Medzi ne patria svalové kŕče, ktoré sú najviditeľnejším príznakom nedostatku horčíka v organizme. Veľmi nepríjemným prejavom nedostatku horčíka môžu byť aj úzkosť a depresie. Posledné výskumy dokazujú, že nedostatok horčíka nevplýva len na fyzickú stránku zdravotného stavu. Jeho nedostatok totiž môže mať obrovský vplyv aj na duševné zdravie.

Horčík totiž reguluje hladinu vápnika a glutamátu v bunkách a ich prebytok v organizme je nežiaduci. Jeho nedostatok v dlhodobom horizonte teda spôsobuje vyššiu hladinu vápnika a glutamátu a tá poškodzuje neuróny. Mnohých ľudí, ktorí nemajú v tele dostatok magnézia trápi aj nespavosť, závrate, silné migrény, vysoký krvný tlak, problém
  • Značka: CORAL CLUB
  • Poštovné a balné: 2 EUR
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 20,45 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky