PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Bratislava

Trapi vas nespavost, depresia ci stres? 60ks

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

Balenie: 60 kapsúl
Dávkovanie: dospelí 1 kapsula denne počas jedla v druhej polovici dňa

Evening Formula - komplexný biologicky aktívny doplnok, ktorý Vám pomôže vyrovnať sa so stresom, depresiou a zlepšiť spánok. Komponenty Evening Formula sú vybrané takým spôsobom, že produkt nielen chráni váš nervový systém pred dôsledkami stresových situácií, ale zároveň zlepšuje Vašu náladu a má celkovo tonizujúci účinok.

Ako biologicky aktívny doplnok stravy – zdroj horčíku, účinných látok z ľubovníka, medovky a šišiaka, obsahuje theanin.

Účinné látky obsiahnuté v medovke, ľubovníku, šišiaku a chmeľu majú výrazné upokojujúce a antidepresívne vlastnosti. Tieto rastliny normalizujú spánok a efektívne odstraňujú nespavosť. Majú blahodarný vplyv na celkový stav organizmu.

Medovka - Melissa officinalis pomáha udržať pozitívnu náladu a dobré kognitívne funkcie, prispieva k optimálnej relaxácii a duševnej i fyzickej pohode. Podporuje pokojný a zdravý spánok. Mimo to pôsobí ako antioxidant, napomáha predchádzať oxidačnému stresu a tiež priaznivo ovplyvňuje trávenie.

Ľubovník - Hypericum perforatum prispieva k emocionálnej rovnováhe, optimálnu relaxáciu a pozitívnej nálade. Pomáha udržiavať zdravé spanie, podporuje funkcie črevného traktu, vylučovacej funkcie obličiek, priaznivo pôsobí na dýchací systém (zvlášť pri dočasnom šteklenie v krku) a pomáha zlepšiť vzhľad a celkové zdravie pokožky. Posilňuje imunitu, napomáha zlepšovať stav kardiovaskulárneho systému a zvyšuje adaptáciu organizmu v extrémnych a stresových situáciách.

Horčík sa podieľa na znížení miery únavy a vyčerpania. Podporuje elektrolytickú rovnováhu a normálny energetický metabolizmus, činnosť nervovej sústavy, činnosť svalov, syntézu bielkovín, psychickú činnosť a normálny stav kostí a zubov. Prispieva k procesu
  • Značka: CORAL CLUB
  • Poštovné a balné: 2 EUR
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 20,45 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky