PREDÁM oblasť Nitra

Britax-Römer Dualfix i-Size, Sand Marble

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Použitý tovar k prodeji

PC: 479€. Minimálne používaná - ako nová. Vhodná od narodenia do 18kg (vrátane novorodeneckej vložky). Autosedačka Britax-Römer Dualfix i-Size - Sand Marble 2018.
Autosedačka Britax-Römer Dualfix i-Size Autosedačka je ďalšia sedačka z rodiny i-size, čo znamená, že zodpovedá najprísnejšej bezpečnostnej norme ECE R 129 (i-Size). Vylepšená bezpečnosť, pohodlie a jednoduchosť používania. DUALFIX i-SIZE ponúka jedinečnú kombináciu jednoduchého používania, pohodlie pre dieťa a maximálnej bezpečnosti.
Počas prvých štyroch rokov svojho života vaše dieťa vyrastie približne o 52 cm. DUALFIX i-SIZE ponúka po celú túto dobu konštantnú úroveň pohodlia. Má 12 polôh pre naklonenie po smere aj proti smeru jazdy, vrátane ergonomicky rovnej polohy pre ležiacich novorodencov a zväčšeným priestorom pre nohy pre väčšie deti. To dohromady znamená maximálny komfort pre prvých 1 500 dní života vášho dieťaťa.



Zabezpečujeme bezpečia každý deň

Bezpečnosť vášho dieťaťa je hlavnou prioritou. Preto v otázkach bezpečnosti nie sú žiadne kompromisy. Interné štandardy sú ešte prísnejšie, než aktuálna norma ECE R129 (i-Size). Sedačka DUALFIX i-SIZE je vybavená mnohými inovatívnymi bezpečnostnými funkciami, ako je napríklad optimalizovaná ochrana pred bočným nárazom SICT inside, ktorú dodáva špeciálny oceľový prvok vnútri sedačky. Alebo patentovaný systém Pivot Link ISOFIX. Vďaka tomu môžeme zabezpečiť, že vaše dieťa je dobre chránené v prípade akéhokoľvek nárazu, či už spredu, z boku alebo zozadu. To je niečo, na čo sa môžete spoľahnúť.

Kvalita vyrobená v Nemecku

Sme presvedčení, že návrh a výroba našich produktov by sa mali nachádzať čo najbližšie pri sebe. Preto bola naša sedačka DUALFIX i-SIZE plne vyvinutá, navrhnutá aj vyrobená v Nemecku. Na schválenie tiež musela prejsť mnohými testami v n
  • Značka: RÖMER
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 299,00 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky