Kristína J. (eureka)

mimibazar.sk/eureka
ID 7447 IČ 40478203
Členstvo DIAMANT
REZERVÁCIA PREDÁM oblasť Bratislava

Predaj, dvojizbový tehlový byt Malacky, centrum

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Použitý tovar k prodeji

NAJLEPŠIA CENA NA TRHU. Ponúkam na predaj dvojizbový byt v osobnom vlastníctve, v širšom centre mesta Malacky. Nachádza sa na 3. poschodí (3/3) v tehlovom bytovom dome bez výťahu. Celková rozloha bytu je 54 m² a prináleží k nemu pivnica v suteréne.
Dispozícia: vstupná chodba, 2 miestnosti, kuchyňa, kúpeľňa s vaňou a samostatná toaleta. Byt nemá balkón ani lodžiu. Prešiel základnou rekonštrukciou - plastové okná so žalúziami, plávajúca podlaha a dlažba, výmena radiátorov, novšia kuchynská linka. Ostatné je v pôvodnom, ale zachovalom a užívaniaschopnom stave (jadro v kúpeľni je pôvodné). Orientovaný je do 2 svetových strán - kuchyňa a menšia izba je na západ, obývacia izba má okno na sever. Parkovanie je bezproblémové a je možné priamo pred alebo za bytovým domom bez poplatku. Bytový dom leží v tichom prostredí v obklopení zelene, pre deti sú k dispozícií ihriská, v pešej dostupnosti je kompletná občianska vybavenosť - ZŠ, MŠ, MHD, vlak, autobus, potraviny, pošta... a do centra mesta je len 5 minút chôdze.
Tehlová nízkopodlažná stavba, príjemné tiché prostredie obkolesené stromami, do centra mesta len pár krokov, bezproblémové parkovanie, dobré dispozičné riešenie, blízkosť Bratislavy, to je len pár benefitov, ktoré daná nehnuteľnosť ponúka. Srdečne pozývam na obhliadku. Možnosť kúpy aj na úver, s ktorým vám rada pomôžem.
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 75 000,00 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky