Katarína H. (katarinah5)

ID 27638 IČ 44868863
PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Poprad

Mega relaxačný vankúš nielen pre mamičky Classic

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

Ergonomický mega relaxačný vankúš nielen pre tehuľky. Prvý a jediný na našom trhu v tvare písmena C. Jedinečný vankúš projektovaný matkou zabezpečí podopretie a uvoľnenie celého tela každej žene počas tehotenstva. Napomáha pri spánku a relaxovaní počas tehotenstva, ale aj po pôrode.
Zaručuje pohodlnú podporu pri kojení spolu s podopretím chrbtice v sede či ležiacej polohe. Odporúčaná pôrodnými asistentkami.
Mega kojenecký vankúš Motherhood sa už veľmi dlho teší popularite práve medzi tehulkami. Už dvakrát bol ohodnotený cenou "Zlaté bruško".
Dokonale zabezpečuje podopretie celého tela (od hlavy až k nohám), tak dôležité pre každú tehuľku, ale taktiež pre všetkých ostatných, ktorý majú problém nájsť výhodnú polohu na spánok.
Zabezpečí komfort počas tehotenstva, ale aj po pôrode.

Snímateľný poťah, 100% bavlna.

MEGA kojenecký a relaxačný vankúš Motherhood vďaka dvojkomorovej konštrukcii (písmebo v tvare C) nielen uľahčuje nájdenie optimálnej polohy na spanie, ale tiež poskytuje pohodlnú oporu pri odpočinku alebo dojčení. Je to vankúš vyrobený z najkvalitnejších materiálov: certifikovaná polyesterová výplň (tenké vlákna formované do guličiek s priemerom približne 0,5 cm - plniace vlákna majú vzduchový kanál a sú dodatočne krútené, čo zaisťuje zrnitosť, nadýchanie a elasticitu) a bavlna , snímateľný poťah.


Technická špecifikácia:
Zloženie: 100% bavlna
Výplň: Najväčšej kvality polyesterová výplň spĺňajúca normy Oeko-Tex Štandard
Rozmer: 55x25x130cm (300cm)
  • Značka: MOTHERHOOD
  • Poštovné a balné: 5 EUR
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 43,00 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky