Katarína H. (katarinah5)

ID 27638 IČ 44868863
PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Poprad

Ochranný hygienický chránič matraca KOMFI

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

Lekársky výrobok Ochranné prestieradlo matraca KOMFI, chráni matrac pred vlhkosťou, znečistením močom, krvou, stolicou, olejmi, tukmi.
Zabezpečuje ochranu pred vírusmi roztočmi, baktériami a alergénmi.
Pokožka dieťatka ostáva suchá a okysličená.
rojvrstvová štruktúra základu BabyMatex KOMFI vytvára prirodzenú ochranu tela dieťaťa a bariéru pre roztoče a baktérie v matraci, ktorú je vzhľadom na rozmery ťažké udržiavať. Materiál je mäkký, vytvára hladký povrch bez nerovností, ktorý predchádza odreninám, a podráždeniam pokožky, vzniku lokálnych tlakov a tvorbe preležanín.
Redukuje povrchovú teplotu tela, zlepšuje náladu a komfort ležania. Znižovaním retenčného tepla znižuje riziko vzniku preležanín.
Vyznačuje sa odolnosťou na prach, predstavuje prekážku pre kvapaliny a mikroorganizmy ( vrátane alergénov) vzdušnosťou, jednoduchosťou ukladania.

Upínacie gumy umiestnené v štyroch rohoch základu zabraňujú nechcenému skĺznutiu z matraca pod plachtu počas spánku. Vhodný pre akúkoľvek výšku matraca.
Podpovrchové vrstvy sú:

Prírodná vrstva - bavlna, žakárová pletenina - prírodná vrstva, príjemná na dotyk, eliminujúca vplyv elektrostatického povrchového napätia počas spánku,

Absorpčná vrstva - zodpovedná za: mäkkosť podkladovej vrstvy, hromadenie kvapaliny a vlhkosti. Je vyrobená z kremíkových vlákien s rýchlymi vlastnosťami prenosu / odparovania vlhkosti pre väčšie pohodlie.

Stabilizačná a ochranná vrstva - zaisťuje stabilizáciu celej spodnej vrstvy počas prania a chráni absorpčnú vrstvu pred trením na matraci.
  • Rozmery: 120x60 cm
  • Značka: MATEX BABY
  • Poštovné a balné: 2,2 EUR
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 12,40 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky