vlasta p. (vlastina)

mimibazar.sk/vlastina
ID 106438
Členstvo ZAFÍR
PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Nitra

Obnovovací nočný krém Ultimate Multi-Performance

Nový tovar k prodeji

Vysoko účinný obnovovací krém s hydratačným účinkom oživuje a obnovuje mladistvý vzhľad pleti. Pokrokový prístup viditeľne redukuje viacero príznakov starnutia.
100% žien potvrdilo zlepšenie vzhľadu hlavných príznakov starnutia pleti.*
• dodáva pleti živiny, obnovuje jej oddýchnutý vzhľad
• znižuje viditeľnosť vrások
• pleť je vďaka nemu viditeľne pevnejšia
Účinok: S obsahom exkluzívnej technológie s využitím legendárnej rastliny Tilicora a vzácnych minerálov, ktoré odstraňujú škodlivé vplyvy a obnovujú tak pleťové bunky pre dokonalú pleť v úžasnom stave. Viditeľne odhaľuje oživenú, mladistvú a podmanivú pleť. Klinicky, dermatologicky a alergiologicky testované. Hypoalergénne. Nekomedogénne.
Použitie: Každý večer jemne vmasírujte do vyčistenej pleti a pokožky krku. Ak sa po použití objaví pocit brnenia, počkajte 15 minút po čistení alebo používajte v menšom množstve.
Nemusíte si vyberať medzi profesionálnymi výsledkami a luxusným vzhľadom – inovované krémy línie Ultimate Multi-Performance značky Anew prinášajú oboje. Vďaka sile ázijských rastlín tiliacora tiandra a eclipta prostrata tieto krémy redukujú viditeľnosť vrások, pleti poskytujú luxusnú hydratáciu, spevňujú ju a prinavracajú tvári mladistvé kontúry. Pleť získava žiarivý, mladistvý a výrazne spevnený vzhľad. Aktívne látky spolu s ochranným faktorom OF25 poskytujú širokospektrálnu ochranu pred negatívnymi vplyvmi slnečného žiarenia.
  • Značka: AVON
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 6,90 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky