Dagmar B. (BBDA)

ID 102045 IČ 32021658
PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Banská Bystrica

Dámska crossbody taška HEDGREN s HIC 112 leonce

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

Vďaka svojej mnohoročnej histórii sa spoločnosť Hedgren stala celosvetovou značkou, ktorá predáva online, aj prostredníctvom svojich predajní vo viac než 53 krajinách sveta. Tovar značky Hedgren nájdete v mnoho svetových metropolách ako je napríklad Paříž, Šanghaj a Sydney. Zákazníci na ňom oceňujú belgické designové korene a multikulturne vnímanie.

Luxusná dámska crossbody taška značky HADGREN v športovom prevedení v modrej farbe s károvaným vzorom. Vo vnútri tejto tašky nájdete vrecko uzatvárateľné zipsom. Na prednej strane tašky nájdete dve vrecká na zips, v jednom z nich nájdete otvorené vrecko na mobil a organizér na perá. Ramienko tašky je dĺžkovo nastaviteľné, jeho max. dĺžka je cca 130 cm.
Taška je vyrobená z kvalitného, ale odolného materiálu, ktorý je jednoduchý na údržbu.
Pre bezpečný prenos platobných alebo identifikačných kariet s technológiou RFID má taška úložný priestor vyrobený z materiálu, ktorý dokáže zabrániť prestupu rádiovej frekvencie smerom von z tašky. Týmto spôsobom nie je možné neoprávnene stiahnuť údaje na diaľku čítačkou. Špeciálne vrecko v taške je označené RFID PROTECTED.
Taška menších rozmerov do ktorej zmestíte všetko nevyhnutné.

Farba: modrá (károvaný vzor)
Materiál: nylon
Kod: 2785
  • Rozmery: v x š x h 22 x 21 x 2,5 cm
  • Značka: HEDGREN
  • Poštovné a balné: podľa tarif pošty EUR
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 55,00 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky